Αίσιο τέλος για τον μικρό Φοίβο – Συνελήφθη ο πατέρας του και οδηγείται αύριο στον Εισαγγελέα

3873008fc772969494bf90e5266eb4c6-696x464

24/01/2016

Δεκαοχτώ μέρες χρειάστηκαν για να βρεθεί τελικά ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Ο Τζέημς Κλοντ Λέσι και ο 4χρονος γιος του εντοπίστηκαν σε αποθήκη – παράπηγμα που ανήκει σε ιδιώτη, σε αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 35χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες κινούνταν στην περιοχή της Χαλκιδικής, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό που βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες. Ο Αλβανός θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα. 

Σημειώνεται πως ο μικρός Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, ενώ θα μεταβεί εκεί κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα το παιδί να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο για προληπτικές εξελίξεις. Oι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται αργότερα να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πολυγύρου.

πηγή altsantiri gr

Μοίρασε το άρθρο!