Ήττα ντροπής για τον Ηρακλή! Έχασε με απίστευτη ανατροπή

Αν και προηγήθηκε 3-1… τίποτα δεν προμήνυε ακόμα μια ήττα…

Τι κι αν βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να γνωρίσει μια οδυνηρή και ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-3! Με τη λήξη του αγώνα ο κόσμος απαίτησε να φύγουν όλοι από την ομάδα.

Ο Ημίθεος δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα και πλέον βρίσκεται στο -9 από την κορυφή μετά από πέντε αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Football League.

Ο αγώνας:

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κλέιτον έκανε κάθετη μπαλιά, ο Περόνε έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού από νωρίς τον Ηρακλή.

Οι Θεσσαλοί δεν πτοήθηκαν από το γκολ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς στο 17΄ με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Μαρκολίνο.

Οκτώ λεπτά μετά ο Ηρακλής άγγιξε το 2-1, όμως το σουτ του Ντούνη βρήκε στο δοκάρι.

Και στο 27΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Κοντοέ. Ο Περόνε ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μαντζάρης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Κλέιτον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στο 31΄ ήταν σειρά του Μενδρινού να σημαδέψει το δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής έφτασε μια ανάσα από το 4-1, όμως ο Ντούνης δεν τα κατάφερε, αφού η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά στο δοκάρι και τρίτη συνολικά στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Λουκάο έφυγε στην πλάτη του Στάμου, γύρισε στον Πολέτο και αυτός με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη στο 51΄. Και σα να μην έφτανε αυτό στο 58΄ η ομάδα του Τροΐζι έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Κοντοέ.

Στο 66΄ ο Ηρακλής απείλησε με τον Καλτσά και στο 74΄ λίγο έλειψε να πάρει και πάλι προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του Στάμου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 79΄ οι Θεσσαλοί έχασαν ασύλληπτη ευκαιρία για να κάνουν την ολική ανατροπή στο Καυτανζόγλειο. Ο Πολέτο εκτέλεσε το φάουλ και ο Λουκάο ολομόναχος δεν κατάφερε να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη.

Στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους πάντες στο Καυτανζόγλειο, καθώς έκαναν το 3-4. Ο Στάμου έκανε το λάθος, ο Μαρκολίνο με ωραία ενέργεια και περνώντας δυο φορές τον Βοσνιάδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Χιντζίδης, Κούσας, Στάμου, Καλτσάς (76΄ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον (62΄ Ρόβας), Περόνε (55΄ Πασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μαρκολίνο (88΄ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (56΄ Λίταινας), Πολέτο (85’ Καμπέρης), Λουκάο.

πηγή metrosport.gr

Μοίρασε το άρθρο!