Ήρθε πλέον η ώρα η μικρή Αρετούλα να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της ζωής

αρετη

18/05/2016

Η μικρή Αρετή γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας και από την πρώτη μέρα της ζωής της υποβλήθηκε σε αποσυμφορητική δεξιά εγκαρσιοστομία. Από τότε έως σήμερα έχει υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις και λόγω της δύσκολης και πολύπλοκης κατάστασής της, οι γιατροί σύστησαν στην οικογένεια να μεταβεί στις Η.Π.Α. σε ειδικευμένο κέντρο. Για τον λόγο αυτό είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια από όλους τους φορείς της πόλης μας για να συγκεντρωθούν χρήματα γι αυτό τον σκοπό.

Αυτό σήμερα έγινε πραγματικότητα και η μικρή Αρετούλα μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι από την πόλη μας στις ΗΠΑ, ώστε να υποβληθεί στις επεμβάσεις που χρειάζεται και να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η οικογένεια Τσαβλίδη αισθανόμενη την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν αυτή την προσπάθεια, με μία επιστολή θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Καθώς ήρθε η ώρα για το πρώτο ταξίδι της μικρής μας Αρετής σε Ιατρικό κέντρο του Εξωτερικού στο Denver των Η.Π.Α. αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει μέχρι και σήμερα.

Πρωτίστως τις αρχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ Ηλία Ζιακούλη, τον Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Ηρακλή Τσακαλίδη.

Όλους τους Συλλόγους τα Καταστήματα τις Εταιρείες και τις Ενορίες για την στήριξη τους.

Σ’ αυτό το ταξίδι μας παίρνουμε μαζί μας και όλη την δύναμη από τις ευχές όλου του κόσμου που μας έχει κατακλύσει δίνοντας τεράστια ψυχική δύναμη στην μικρή μας Αρετή όπως και σε εμάς ώστε να επιστρέψουμε με τα καλύτερα αποτελέσματα αυτά που επιθυμούμαι.

Σας Ευχαριστούμε θερμά.

Οικογένεια Μ. Τσαβλίδη».

 

Μοίρασε το άρθρο!