Ένα νέο πολύ αισιόδοξο τραγούδι! “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” από την Κλεονίκη Δεμίρη! – Official Video Clip

Η Κλεονίκη Δεμίρη μας τραγουδάει ”Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά”!
 
“Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” μας τραγουδάει εδώ και λίγο καιρό η Κλεονίκη Δεμίρη, ως χορηγός Αισιοδοξίας. Και είναι πραγματικά ό,τι  πιο αισιόδοξο έχουμε ακούσει τελευταία!
 Το “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” λοιπόν, που έκανε πρεμιέρα λίγο πριν από την πανδημία, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ειδικά αυτήν τη γκρίζα και  δύσκολη περίοδο που ζούμε.
“Είμαι αυτό που λέει και το τραγούδι μου”, λέει χαρακτηριστικά σε μια από τις συνεντεύξεις της η ερμηνεύτρια, για να συμπληρώσει: “Μια νέα μέρα έρχεται”…
Μπορεί να ζούμε σε μια πραγματικότητα που δεν πάνε όλα καλά, όμως είναι σίγουρο πως ο τροχός γυρίζει πάντα. Ακόμα και αν δεν έρθουν όλα εκεί ακριβως που τα θέλουμε, θα είναι ωστόσο  αρκετά κοντά. Τόσο κοντά, που να μας επιτρέπεται να κάνουμε όνειρα.
Η Κλεονίκη, κοιτώντας πάντα τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, τονίζει πως ποτέ δεν το βάζει κάτω, ποτέ δεν αφήνει καμία δυσκολία να την καταβάλλει γιατί ξέρει ότι, μετά το μαύρο, έρχεται το φως!
Στο video clip του “Ολα Θα Πάνε Μια Χαρά”, που ήταν ιδέα της ερμηνεύτριας, συμμετέχουν γείτονες και φίλοι από τη γειτονιά της, στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, όπου έγινε και το γύρισμα.
Ένα μουσικό βίντεο που πραγματικά σε κάνει να χαμογελάς  από την αρχή και ίσως να σου θυμίσει μιαν άλλη εποχή, εκείνη της χαράς της γειτονιάς αλλά και της ξεγνοιασιάς της καλής παρέας. Ακούστε το, και σκεφτείτε ότι “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” με μια ”Μαγική Συνταγή” που θα φτιάξουμε για την ζωή μας, για να ξεπερνάμε όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσουμε!  Το ”’Ολα Θα Πάνε Μια Χαρά” ας γίνει το γούρι σας, όπως έγινε και το γούρι της Κλεονίκης Δεμίρη!
Ανήκει στον προσωπικό της δίσκο  που ονομάζεται “Μαγική Συνταγή”.  
Κυκλοφορεί σε CD και  είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Περιοδικό και εκδόσεις Μετρονόμος

Δείτε το video clip του τραγουδιού “Όλα θα Πάνε μια Χαρά”
Official Video Clip
Όλα θα πάνε μια χαρά
Στίχοι , μουσική: Κλεονίκη Δεμίρη Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις και όταν έρχονται βροχή οι αναποδιές βγες μία βόλτα λίγο ήλιο να μαζέψεις και μόνο σκέψου τις ωραίες σου στιγμές Κι όπως γυρνάς μέσα στο κέντρο της Αθήνας και ‘κει που όλα σου φαίνονται μουντά σου έρχονται ιδέες για το πώς θα βγει ο μήνας με μια βόλτα στο Θησείο τελικά Μια νέα μέρα έρχεται το βλέπεις κάτι καλό θα σου συμβεί στα ξαφνικά τότε θα λες μα κοίτα πως γυρνά η τύχη και της ζωής μας πως αλλάζει η ζαριά Περνάς μετά απ’ του Ψυρρή και απ’ το Παγκράτι βλέπεις ανθρώπους που περνάνε μια χαρά αλλά το ξέρεις πως κι αυτοί έχουν κάνει λάθη και κάποια μέρα απλά αλλάξανε τροχιά Κι όπως βολτάρεις και χαζεύεις τις παρέες στης Πλάκας μέσα τα δρομάκια τα στενά τη λύση βρίσκεις καθαρά εκεί μπροστά σου κι όλα το ξέρεις πως θα πάνε μια χαρά
Ενορχήστρωση, πιάνο, κρουστά: Γιώργος Τσοκάνης Τρομπέτα: Σπύρος Αρκούδης Κιθάρα: Μανόλης Ανδρουλιδάκης Τύμπανα: Γιώργος Κατσίκας Κοντραμπάσο: Βαγγέλης Ζωγράφος Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος, City Studio Σκηνοθεσία, μοντάζ: Σπύρος Μαλτέζος Κινηματογράφηση: Βασίλης Κολοκυθάς Make-up artist: ‘Έλενα Σταυροπούλου Styling: Αναστασία Νικολάου, Κλεονίκη Δεμίρη

Μοίρασε το άρθρο!