Έκρηξη στο Κολωνάκι – Τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του Αγ. Διονυσίου – Αποκλεισμένη η περιοχή – ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και του νεωκόρου της εκκλησίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε κουτί.

Δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα και δεν έχει γίνει σαφές το πώς βρέθηκε εκεί ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ακόμα γνωστή. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της έκρηξης στο Κολωνάκι

Τις πρώτες εικόνες από την περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξητο πρωί της Πέμπτης, μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

 
Πώς περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας την έκρηξη στο Κολωνάκι
 
Αυτόπτης μάρτυρας που επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έκανε λόγο για μία μεγάλη έκρηξη με λάμψη, που έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 07:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Λυκαβηττού και Σκουφά, στο κέντρο του Κολωνακίου, λίγα μέτρα μακριά από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου.Όπως ο ίδιος είπε, αμέσως είδαν ότι τραυματιστεί αστυνομικός . Σε πέντε λεπτά είχαν φτάσει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο τραυματισμένος αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία αυτή την ώρα διενεργεί έρευνες στο σημείο.

Μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ: Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ελαφρά τραυματισμένος ο αστυνομικός
“Έχει μεταφερθεί στο 401 νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ελαφρά τραυματισμένοςο αστυνομικός” δήλωσε ο Νίκος Ρήγας, μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ στον ΣΚΑΪ.“Ξέρουμε όλοι ότι μας μεταφέρεται από την υπηρεσία και το ρεπορτάζ. Δεν γνωρίζω αν φορούσε αλεξίσφαιρο. Πολύ πιθανόν να ήταν σε υπηρεσία” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Αυτόπτης μάρτυρας της έκρηξης στο Κολωνάκι: Ήμουν κοντά στον αστυνομικό – Έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο

Τραύματα στο πρόσωπο έχει ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης, στο Κολωνάκι. Αυτό ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, που δουλεύει σε διπλανή καφετέρια. Ο μάρτυρας είπε:

«Γύρω στις 7.10 έγινε η έκρηξη στο ναό του Αγίου Διονυσίου. Η έκρηξη ήταν δυνατή. Ήμουν κοντά στον αστυνομικό. Έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο. Δεν έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές η έκρηξη, μόνο τα τζάμια από ότι είδα», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας».

Πηγή: ant1news.gr

Μοίρασε το άρθρο!