Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ο Ερέρα με δύο αλλαγές “καθάρισε” το ματς!

Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο εντός έδρας με τον Λεβαδειακό, έτσι και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης, ο Άρης έβαλε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 87′ με πέναλτι του Γιουνές και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ματέο Γκαρσία.

Και κόντρα στους Βοιωτούς, αυτοί οι δύο ήταν οι πρωταγωνιστές και το σενάριο ίδιο. Κερδισμένο πέναλτι από τον Γκαρσία που μετουσίωσε σε γκολ ο Τυνήσιος και “σφράγισμα” της νίκης από τον Αργεντινό! Παρότι, λοιπόν, το παιχνίδι… μύριζε ότι πήγαινε για “Χ”, τελικά οι γηπεδούχοι αντέστρεψαν το κλίμα με τη βοήθεια του Πάκο Ερέρα από τον πάγκο.

ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΕΡΑ

Ο Ισπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μαρτίνες και Σιώπη στο 72′ και το 82′ αντίστοιχα. Ο Σιώπης ήταν αυτός που στο 86′ μοίρασε πανέξυπνη μπαλιά στον Γκαρσία κι αυτός με τη σειρά του πήρε το πέναλτι. Όσον αφορά το δεύτερο γκολ, αυτό προήλθε από ασίστ του Μαρτίνες στην αντεπίθεση των γηπεδούχων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κι ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είχε μείνει ψηλά.

ΕΚΑΝΕ “ΜΠΑΜ” Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΜΑ

Ο Άρης παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν εξαιρετικά φλύαρος και δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστικός, όσο κι αν προσπαθούσε ο  Ματέο Γκαρσία. Εκεί, φάνηκε η απουσία του ποιοτικού Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος -που είναι τραυματίας- κατά κύριο λόγο είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει ουσιαστικό τον Άρη. Στο “Βικελίδης” τον περιμένουν να είναι “ok” μέχρι το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ την έβδομη αγωνιστική.

ΝΤΓΚΙΝΙ – ΤΟΝΣΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

Κι αν έλειψαν οι φάσεις, αυτό οφείλεται και στους δύο παίκτες Ντιγκινί και Τόνσο. Τόσο ο επιθετικός του Άρη όσο κι αυτός του Ατρόμητου έδειξαν αδυναμία στο κομμάτι της εκτέλεσης. Πήραν πάσες από τους συμπαίκτες τους, όμως γκολ δεν κατάφεραν να κάνουν, αναγκάζοντας τους προπονητές τους να τους αποσύρουν.

Γήπεδο: “Κλεάνθης Βικελίδης”

Διαιτητής: Κουμπαράκης Στέφανος

Βοηθοί: Βασιλόπουλος Σπυρίδων, Τζιώρτζιος Χρήστος

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Τζανακάκης, Μπάσα, Ματίγια (82′ Σιώπης), Κολάσο (45′ Ναζλίδης), Γκαρσία, Ντιγκινί (72′ Μαρτίνες), Γιουνές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (90′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντες), Τόνσο (71′ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς.

Γκολ: 87′ Γιουνές (π.), 90+3′ Γκαρσία /

Κάρτες: 11′ Γκαρσία, 50′ Ναζλίδης / 37′ Βλάχος, 58′ Ιγκλέσιας

πηγή πληροφοριών:sport24

Μοίρασε το άρθρο!