Άντερλεχτ – ΠΑΟΚ 1-3: Προσομοίωση για το Champions League

Ο Δικέφαλος είχε ξανά πολυφωνία στο σκοράρισμα και κατάφερε να επικρατήσει επί των πιο έτοιμων Βέλγων, δύο εβδομάδες πριν την πρώτη μάχη με τον Άγιαξ

Μία ακόμη φιλική νίκη, την 4η του σε 6 παιχνίδια, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-3 της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε μόλις στο 2’ όταν ο Ακπόμ υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα και σούταρε όμως η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Μάλιστα, ο Άγγλος στράικερ απείλησε ξανά στο 15’ καθώς ο Γιαννούλης σέντραρε από τα αριστερά με τον Ακπόμ να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Τελικά το γκολ ήρθε για τον «Δικέφαλο» στο 32’ όταν ο Μίσιτς υποδέχθηκε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και τροφοδότησε τον Πέλκα με τον τελευταίο να συγκλίνει και να  πλασάρει όμορφα με το δεξί εντός περιοχής νικώντας τον Ρουφ για το 0-1.

Η Άντερλεχτ άγγιξε την ισοφάρισε στο 44’ όταν ο Σανέ νίκησε τον Μπίσεσβαρ στον αέρα και έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι στο 51’ μετά από προσπάθεια του Γιαννούλη όμως κατάφεραν να σκοράρουν ξανά στο 56’ καθώς ο Ζαμπά από τα δεξιά πέρασε με όμορφη προσποίηση τον αντίπαλό του βγάζοντας παράλληλη σέντρα προς τον Ακπόμ που δεν δυσκολεύτηκε να στείλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρουφ για το 0-2.

Oι «μωβ» κατάφεραν να μειώσουν στο 81’ όταν ο Τρεμπέλ εκτέλεσε στημένη φάση και ο Νταντέ έπιασε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων νικώντας τον Πασχαλάκη για το 1-2.

Το συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα κατάφερε να βρει δίχτυα ξανά καθώς στο 83’, ο Στοχ σούταρε με τον Ρουφ να αποκρούει και τον Γαϊτανίδη από κοντά να σκοράρει στην άδεια εστία για να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Γιαννούλης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού καθώς υπέστη κράμπα.

 

Μοίρασε το άρθρο!