Άλλοι τέσσερις θάνατοι τώρα στην Ελλάδα – 63 οι νεκροί

 

Tέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορονοϊό, μέσα σε λίγες ώρες από τις επίσημες ανακοινώσεις του λοιμωξιολόγου και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό  ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 63.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα είναι ένας άνδρας στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα. Επιπλέον, σύμφωνα με το tempo24news, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (03/04) σε νοσοκομείο της Πάτρας ένας 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον covid-19 στην Ελλάδα είναι 63.

Νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας 59 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα. Το 24ωρο από τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης έως τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής (03/04) έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 99, την Παρασκευή (03/04/2020), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 1.613. Στα συνολικά κρούσματα περιλαμβάνονται και 119 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται σε καραντίνα στον Πειραιά.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 92 είναι διασωληνωμένοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Παράλληλα, έντεκα ασθενείς κατάφεραν να βγουν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το τελευταίο 24ωρο.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας έχουν διενεργηθεί 22.437 εργαστηριακά τεστ.

Μοίρασε το άρθρο!