Όχι κ. Φλέσσα, δεν φταίμε όλοι ! Φταίτε εσείς! 

Για όλα. Από την πτώχευση της χώρας μέχρι τα Τέμπη. Γιατί διαθέτει πάντα τύπους σαν τον αείμνηστο Πάγκαλο και την ανεκδιήγητη Φλέσσα που φορτώνουν τις ευθύνες για την πτώχευση της χώρας μέχρι το έγκλημα των Τεμπών σε όλους μας. Γιατί;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Γιατί έτσι ξεπλένουν το σύστημα. Και το ξεπλένουν ξεδιάντροπα, μεταφέροντας την ενοχή των πολιτικών στους πολίτες. Και επειδή ο Πάγκαλος δεν είναι πια μαζί μας άρα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δήλωση της Βίκυς Φλέσσα αποτελεί τον ορισμό της ντροπής.

Για τα δολοφονημένα παιδιά των Τεμπών, τους γονείς που παλεύουν μέχρι σήμερα να βρουν το δίκιο τους και όλους τους κανονικούς μιας κοινωνίας που βράζει με την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος.

Όχι λοιπόν κ. Φλέσσα δεν φταίμε όλοι για τα Τέμπη. Όπως δεν φταίγαμε όλοι για το Μάτι. Όπως δεν φταίγαμε όλοι για το γεγονός ότι χρεώσατε εμάς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας μέχρι το λαιμό. Όπως δεν φταίμε για το γεγονός ότι ακόμη και τώρα, ενάμιση χρόνο μετά το έγκλημα, καλύπτετε τους ενόχους.

Όχι κ. Φλέσσα, αυτές οι ευθύνες ανήκουν σε εσάς και στο σύστημα που υπηρετείτε με συνέπεια και συνέχεια για ίδιον όφελος, αμυνόμενη περί πάρτης κι όχι περί πάτρης.

Όχι κ. Φλέσσα τα χέρια τα δικά μας δεν έχουν βαφτεί με αίμα. Δεν βλέπαμε εμείς τα τρένα να περνούν και να οδηγούνται προς το θάνατο μαζί με τα παιδιά μας. Δεν βάλαμε εμείς βύσματα σε θέσεις κλειδιά. Δεν λέγαμε εμείς ότι είναι ντροπή να τίθεται θέμα ασφάλεια στα τρένα ενώ ξέραμε πως τα βαγόνια ήταν κινούμενα φέρετρα.

Και όχι κ. Φλέσσα ούτε μαζί μπαζώσαμε, ούτε μαζί κοροϊδεύουμε την Μαρία Καρυστιανού, τον Νίκο Πλακιά και τους άλλους χαροκαμένους γονείς. Όλα αυτά τα… προνόμια τα διαθέτετε εσείς κ. Φλέσσα και οι συνάδελφοι σας. Όλοι αυτοί που χειροκροτούσαν με σθένος τους υπεύθυνους αυτής της δολοφονίας. Εμείς κ. Φλέσσα είμαστε απέναντι.

Σε όλα. Παραμένουμε άνθρωποι. Κανονικοί. Όχι τύποις.

Μοίρασε το άρθρο!