Όταν η λάσπη που παράγεις άφθονη επιστρέφει… στα μούτρα σου!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ:

Ρωτάμε δημόσια για μια ακόμη φορά τον διαχειριστή συγκεκριμένης ιστοσελίδας,  που αλλάζει τις ιδιότητες και τα διαπιστευτήρια σαν τα πουκάμισα, να μας πει επιτέλους, τώρα ποιόν υπηρετεί. Τον προηγούμενο υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης, κανένα σημερινό υπουργό, ή τον σημερινό δήμαρχο Ωραιοκάστρου, τον οποίο είχαμε προειδοποιήσει ότι αν θέλει το καλό του, θα πρέπει να τον απομακρύνει από κοντά του, πριν του κάνει μπάχαλο την παράταξη.

Δυστυχώς όμως ο δήμαρχος δεν μας άκουσε, και το αποτέλεσμα το είδαμε πρόσφατα, με όλες τις τριβές που υπήρχαν μέσα στην παράταξη του. Αφού προσπάθησε και στο τέλος το πέτυχε να διεισδύσει με την βοήθεια ανθρώπων, που είναι ”ξένο” σώμα στους ”ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ”, και γνωρίζοντας καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο- γιατί αυτό του δημοσιογράφου απέτυχε παταγωδώς-, κατάφερε να υπάρχει τέτοια ”φαγωμάρα” μεταξύ των διοικούντων, που ο δήμαρχος δεν ξέρει πως να το μαζέψει.

 Τώρα θα πει κανείς, ότι ένας πλανόδιος μικροπωλητής κατασκευασμένων παραπολιτικών παραπληροφόρησης, που εδώ ταιριάζει απόλυτα ένας στίχος του Μανόλη Αναγνωστάκη: «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν», μπορεί να σταθεί στο ύψος της ενημέρωσης; Σίγουρα όχι, γιατί η δημοσιογραφία του ήταν στην αρχή σαν τις λευκές σόλες των παπουτσιών, που μετά όμως από αρκετό καιρό έχασαν το καθαρό λευκό τους χρώμα, και απόκτησαν μια λερωμένη, γκρίζα ή κιτρινισμένη όψη. Αυτό ήταν που χάλασε όλη την εικόνα του, και οι Πολίτες Ωραιοκάστρου, του γύρισαν την πλάτη.

 ΥΓ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.

Μοίρασε το άρθρο!