Όλες οι περιοχές της Χαλκιδικής που από σήμερα θα έχουν ισχυρούς ανέμους

Έναν χάρτη δημοσιοποίησε ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού στα social media με τις περιοχές της Χαλκιδικής που αναμένεται να πληγούν από το Σάββατο. Σύμφωνα με τον Όμιλο, τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα αντιστοιχούν στις γραμμές του χάρτη.

«Τέντες οπωσδήποτε ανεβασμένες σε μπαλκόνια που κοιτούν δυτικά και βόρεια ελαφριά αντικείμενα ασφαλισμένα και κάντε έναν έλεγχο σε πλοιάρια στα λιμανάκια που κοιτούν στον Θερμαϊκό ο κυματισμός θα είναι πολύ έντονος το πρωινό του Σαββάτου για ένα 24ωρο, εξυπακούεται ότι βάρκα δεν βγάζουμε στην θάλασσα και ψάρεμα επ ουδενί λόγο», προειδοποιεί ο ΟΦΚΑΘ.

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση «το βαρομετρικό χαμηλό θα προλάβει να δώσει ένα πέρασμα βροχών την νύχτα αύριο (σ.σ. Παρασκευή) με την αλλαγή της ημέρας προς το Σάββατο πριν “απογειωθούμε” με τους πολύ ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους». Σύμφωνα με τα προγνωστικά το Σάββατο θα επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 7 και 8 μποφόρ στον Θερμαϊκό κόλπο με τις ριπές των ανέμων να φτάσουν ακόμη και τα 90 χιλιόμετρα την ώρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα.!!!!
Σε αυτόν τον χάρτη με τις γραμμές είναι οι περιοχές που το Σάββατο οι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί 7 και 8 μποφόρ μέσα στην θάλασσα στον Θερμαϊκό κόλπο δεν αποκλείονται ριπές 80 και 90 χλμ/ώρα.
Τέντες οπωσδήποτε ανεβασμένες σε μπαλκόνια που κοιτούν δυτικά και βόρεια ελαφριά αντικείμενα ασφαλισμένα και κάντε έναν έλεγχο σε πλοιάρια στα λιμανάκια που κοιτούν στον Θερμαϊκό ο κυματισμός θα είναι πολύ έντονος το πρωινό του Σαββάτου για ένα 24ωρο, εξυπακούεται ότι βάρκα δεν βγάζουμε στην θάλασσα και ψάρεμα επ ουδενί λόγο.
Το βαρομετρικό χαμηλό θα προλάβει να δώσει ένα πέρασμα βροχών την νύχτα αύριο με την αλλαγή της ημέρας προς το Σάββατο πριν “απογειωθούμε” με τους πολύ ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους.

Μοίρασε το άρθρο!