ωραιόκαστροtoday: Νέα «ποιοτικά» στοιχεία στο σπορ της πολιτικής παραπληροφόρησης των «ιθαγενών»

Δυστυχώς αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα με τις προεκλογικές φυλλάδες που κυκλοφορούν στον δήμο Ωραιοκάστρου, μετατρέποντας την παραπληροφόρηση σε επιστήμη, την σκόπιμη διάδοση ψεύτικων ειδήσεων υπέρ υποψήφιου δημάρχου που προσπαθεί να πάρει ανάσα, πραγματικά μας ξεπερνάει.  Στόχος είναι να οδηγηθεί η κοινή γνώμη προς μια ορισμένη κατεύθυνση, για την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων, και έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Προερχόμενοι από την Θεσσαλονίκη και έχοντας παντελώς άγνοια από τον δήμο Ωραιοκάστρου, προσπαθούν να πουλήσουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Θα πρέπει κάποτε όμως να κατανοήσουν οι κύριοι του ωραιόκαστροtoday, πως η αναμενόμενη από αυτούς τακτική παραποίησης των γεγονότων, δεν μπορεί να βασίζεται σε παρωχημένες τακτικές αλλά σε ώριμη και υπεύθυνη παραδοχή της αλήθειας, που έχετε μια συγκεκριμένη αλλεργία σε αυτήν, γι αυτό και δεν υπάρχει η συνέπεια και η ειλικρίνεια από την πλευρά σας, απέναντι στους πολίτες. 

Εκτός από το μαύρο που βλέπετε για τον δήμο Ωραιοκάστρου, λογικό αφού ζείτε στο σκοτάδι, υπάρχει και το έγχρωμο, αυτό που ζούμε. Εμείς λοιπόν ζούμε την ασφαλτόστρωση της Συμμαχικής Οδού, μήκους 8χλμ, από την οδό Θεσσαλονίκης έως την Π.Ε.Ο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, ζούμε την νέα διαδικτυακή «πόρτα» επικοινωνίας με τους δημότες, που αξιοποιούνται με αυτόν τον τρόπο τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προς όφελος τους, ζούμε τις επτά νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές που  παραδόθηκαν προς χρήση στον δήμο Ωραιοκάστρου, ικανοποιώντας τα αιτήματα εκατοντάδων γονέων για ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας των παιδιών τους, ζούμε την σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας, που στόχος είναι η μείωση των ενεργειακών δαπανών και η προώθηση καθαρής ενέργειας, την οριστική λύση, για την βελτίωση της ποιότητας, αλλά και της ποσότητας του νερού της Μυγδονίας, την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, την ένταξη των έργων αποχέτευσης των οικισμών Μεσαίου και Φιλαδέλφειας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος, και πόσα άλλα που κάνουν έναν δήμο σύγχρονο.Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχετε εσείς με το σύγχρονο, όταν ζείτε στην δεκαετία του 60, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και θα πρέπει να πάρετε πολλές βαθιές ανάσες, μέχρι να προσαρμοστείτε στο σήμερα.

Για μια ακόμα φορά βαφτίσατε με στημένα ρεπορτάζ το κρέας – ψάρι, και τον δεσπότη – Παναγιώτη. Ωστόσο, και παρότι ακολουθείτε την πεπατημένη όλων των προηγούμενων εκδόσεων σας, θα πρέπει να σας αναγνωρίσουμε ότι έχετε προσθέσει νέα «ποιοτικά» στοιχεία στο σπορ της παραπληροφόρησης των «ιθαγενών». Ξέρουμε θα κάνουμε άλλο ένα μήνα υπομονή με τα ψέματα σας, γιατί μετά τις εκλογές θα εξαφανιστείτε, και θα έρθετε πάλι σαν αλεξιπτωτιστές ύστερα από τέσσερα χρόνια, αν βέβαια υπάρχει ελπίδα, να πάρετε μέχρι τότε, καμιά βαθιά ανάσα.

Υποσχόμαστε στους φίλους του RealOraiokastro.gr, ότι θα επανέλθουμε σύντομα, ξεσκεπάζοντας σελίδα προς σελίδα, το μαύρο της παραπληροφόρησης. Το μαύρο που πραγματικά ντρεπόμαστε σαν πολίτες, να έρχονται από την Θεσσαλονίκη, άνθρωποι άσχετοι με το Ωραιόκαστρο, απλά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, υποψήφιου δημάρχου.

Η τιμή της: 0.01 ευρώ. Όσο αναγράφεται στην πρώτη σελίδα.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!