Τα διλήμματα στη δημόσια πολιτική αντιπαράθεση, κυρίως την προεκλογική, είναι πολλές φορές θεμιτά για τον προβληματισμό των πολιτών, αρκεί αυτά να μην είναι σκοπίμως τοποθετημένα, που μοναδικό στόχο έχουν, να τους παραπλανήσουν, να «πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα», να κρύψουν την πραγματικότητα.
Φτιάχνουν λοιπόν ένα τεχνητό σκηνικό, μέσα στο οποίο εμφανίζονται απέναντι στους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, σαν παρατάξεις δήθεν διαμετρικά αντίθετες, από την στιγμή που κανένας από τους δύο δεν έχει καταθέσει ακόμα το πρόγραμμα του.
Οι μόνες για την ώρα που μπορούν να έχουν μια ουσιαστική αντιπαράθεση, είναι η διοικούσα παράταξη, με τις παρατάξεις του κ.Σκαρλάτου, του κ.Πολυχρονίδη [η φωτογραφία τον αδικεί, γιατί βρέθηκε στο λάθος σημείο, σε λάθος ώρα], του κ.Χατζηευαγγέλου, και του κ.Θεμελή, που είχαν ”συγκρουστεί” αυτά τα 4 χρόνια, μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια.
Λέει λοιπόν ο Π.Τσακίρης για τον Π.Αταμιάν, ότι ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της πιο αποτυχημένης διοίκησης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο. Και από κάτω κάνουν λάικ ο Δαμιανός Ιωσηφίδης -άρα πιστεύει ότι ο πατέρας του σαν αντιδήμαρχος ήταν ένας αποτυχημένος- όπως και ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ο οποίος ηταν και αυτός ένα βασικό στέλεχος, αυτής της πιο αποτυχημένης διοίκησης, κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι ο κ.Αταμιάν, δεν έχει και κανένα λόγο να απολογείται για την προηγούμενη διοίκηση, από την στιγμή που ήταν απών, από την εκλογική μάχη του 2019, που είχε δώσει η παράταξη ”ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”.
Άρα εδώ ισχύει το ”Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”