Χατζηνικολάου: Με βρίζουν οι Συριζαίοι με βρίζουν και οι Νεοδημοκράτες

gfhjk112500211

Άγνωστο παραμένει αν ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου αρχίσει και πάλι τις νυχτερινές εκπομπές, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ANT1. Ο ίδιος εμφανίστηκε μπερδεμένος όταν μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, μετά από σχετική ερώτηση μιας ακροάτριας…

«Θα δούμε! Αν αντέχω θα την ξεκινήσω από τον Σεπτέμβριο» ανέφερε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάθε φορά που κάνω συνέντευξη νιώθω ότι περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία… Είναι τρομερό. Κάνω συνέντευξη με τον Μητσοτάκη και έχω απέναντι να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί δεν είμαι πολύ σκληρός. Αλλά να με βρίζουν και οι νεοδημοκράτες γιατί είμαι πολύ σκληρός. Κάνω συνέντευξη με τον Τσίπρα και έχω να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί είμαι πολύ σκληρός και να με κατηγορούν οι άλλοι γιατί δεν τον σκότωσα».

«Δεν είναι δουλειά αυτή. Πρέπει να παίρνεις ένσημα ανθυγιεινής εργασίας. Δεν γίνεται να φεύγουν από παντού μαχαίρια. Οι μεν θέλουν να τον γλείφεις και οι δε να τον μαχαιρώσεις» είπε ο δημοσιογράφος και εκδότης.

Μοίρασε το άρθρο!