ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

unnamedunnamed-1

17.10.16.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 15 – 16/10/16

ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χαιρετισμό στο 16ο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ», στις 15-16.10.16, απηύθυνε ο Βουλευτής Β’ Θεσ/ νίκης των ΑΝ.ΕΛ., Γιώργος Λαζαρίδης.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και μέσα στη θεματολογία του, πέραν των επιστημονικών Εισηγήσεων, υπήρχαν στρογγυλά τραπέζια με ποικίλα επιστημονικά θέματα στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα.

Στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής, τοποθετήθηκε ουσιαστικά για τα διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των φαρμακοποιών. Στην αρχή συνεχάρη τους διοργανωτές κι ευχήθηκε καλή επιτυχία με εποικοδομητικά αποτελέσματα από το Συνέδριο.

Στη συνέχεια τόνισε ότι και ο κλάδος των φαρμακοποιών, έχει πληγεί επίσης από την κρίση, όπως όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι. Σημείωσε ότι οι φαρμακοποιοί είναι κοντινά μέλη της ελληνικής οικογένειας κι έχουν τη μεγάλη συμπάθεια της, διότι απευθύνονται σ΄ αυτούς πολλοί συμπολίτες μας, είτε για ερωτήσεις χρηστικού τύπου είτε για βοήθεια, όπως οι συνάνθρωποί μας της 3ης ηλικίας (παππούδες – γιαγιάδες).

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το επάγγελμα του φαρμακοποιού έχει άμεση κοινωνική διάσταση και τα προβλήματα των φαρμακοποιών, είναι και προβλήματα όλων των Ελλήνων.

Επισήμανε ότι τα προβλήματα που έχουν προκύψει δεν είναι τωρινά, αλλά προέρχονται από το παρελθόν. Ανέφερε ακόμα, ότι μία από τις λύσεις τους για την κοινωνία και την οικονομία είναι η αυτοκριτική, που ως κοινή κι ενωτική συνισταμένη, θα βοηθήσει να ξεφύγουμε από το βάλτο και να ωθήσει τις δημιουργικές δυνάμεις σε αναπτυξιακή πορεία.

Από το Γραφείου Τύπου

Μοίρασε το άρθρο!