«Φύγετε- Μας εξαπατήσατε»

 

 

Σε μια σκόπιμη προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών, επιδόθηκε για μια ακόμα φορά τοπικό site, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι μια μικρή ομάδα υποψηφίων και μελών (περίπου 10 άτομα) της «Πολιτείας με Όραμα»,διαχώρισε την θέση της από αυτή των εκλεγμένων συναδέλφων της που συνεργάζονται με τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι μόνο 10 άτομα διαφωνούν.

Επειδή το συγκεκριμένο site είναι γνωστό για τις μεθοδεύσεις του και για την παραπληροφόρηση που προσπαθεί να περάσει εντέχνως στους πολίτες του Ωραιοκάστρου, εμείς για του λόγου το αληθές, να αναφέρουμε, ότι ξεκίνησε ένας κύκλος επαφών με όλους τους υποψήφιους και τα στελέχη της παράταξης, και ότι αυτή ήταν η πρώτη από τις πέντε που θα ακολουθήσουν.

Οι συναντήσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες, γιατί όλη η ιστορία παίχτηκε με πολιτικά παιγνίδια συναλλαγής και με γνώμονα πάντα το προσωπικό συμφέρον, βλέπε ( Χ.Τερζή, Η.Ζιακούλη, Β.Χατζηαντωνίου και Δ.Ιωσηφίδη), οι οποίοι και έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την παράταξη. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως της παράταξης με την οποία εκλέχτηκαν λέει ένα μεγάλο «όχι» στην συνωμοσία αυτή και στην αλαζονεία της εξουσίας. Λέει ένα μεγάλο «όχι» στην απόφαση τεσσάρων ανθρώπων που μέσα σε ένα υπόγειο και με μια λάμπα πετρελαίου, να αποφασίζει ερήμην όλης της παράταξης. Ακόμα οι  αθεόφοβοι δεν είχαν το κουράγιο να καλέσουν ούτε τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά του Β.Καραστερίου και Α.Μοδίτση, για τον τρόπο που λειτούργησαν, γι αυτό και παραιτήθηκαν αηδιασμένοι.

Και η αλήθεια είναι ότι τα μηνύματα  που παίρνουμε από τα στελέχη και τους υποψήφιους της παράταξης, που ζητάνε την παραίτηση τους και την διαγραφή τους, ειδικά μετά την συνέντευξη της αντιδημάρχου καθημερινότητας, η οποία τους έδειξε ότι είναι ένα ξένο σώμα γι αυτούς, ότι είναι ένα απόστημα, που έχουν ημερομηνία λήξεως, και από ότι ακούγεται από στελέχη του Π.Τσακίρη θα είναι λιγότερο από ένα χρόνο, είναι συγκλονιστικά. Αισθάνονται απλά ότι τους εξαπάτησαν, γιατί οι συνεργασίες δεν γίνονται μέσα σε υπόγεια και κάτω από μια λάμπα πετρελαίου, αλλά κάτω από το φως του ήλιου για να γνωρίζει και αυτός που τους ψήφισε το σκεπτικό της απόφασης τους.

Ας γνωρίζουν όμως καλά ότι ο απλός πολίτης, τις κακές ιστορίες δεν θέλει να τις θυμάται. Φυσικό είναι. Είναι μία από τις βασικές άμυνες του ανθρώπου. Δεν θέλει να θυμάται τα άσχημα, λατρεύει τις λίγες καλές στιγμές που σπάνε την μονοτονία των δυσκολιών που του προσφέρει η καθημερινότητα. Και αυτούς  σίγουρα με αυτήν την συμπεριφορά τους σε λίγο καιρό δεν θα θέλει κανείς να τους θυμάται.

πηγή πληροφοριών PoliteiaMeOrama.gr

Μοίρασε το άρθρο!