Υποψίες για κρυφή συμφωνία μεταξύ Τσακίρη και Τζιτζικώστα για τα λατομεία του Δρυμού και Μεσαίου

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να δώσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται την συνέντευξη, ποταμός θα έλεγε κανένας, του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, θεματικά στους φίλους του RealOraiokastro.gr, σήμερα συνεχίζουμε με τα όσα πολύ ενδιαφέροντα ειπώθηκαν για τον κ.Τζιτζικώστα, και τι ρόλο έπαιξε στις δημοτικές εκλογές, υπέρ του κ.Τσακίρη. Έναν ρόλο που θα δούμε στο άμεσο χρόνο αν συνδέεται με τα λατομεία του Δρυμού και του Μεσαίου, και τους αγώνες που έκανε προσωπικά ο Αστέριος Γαβότσης, αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του τα εξής:

Ο κ.Τζιτζικώστας, ένα άλλο άτομο και αυτό της αυτοδιοίκησης, το οποίο έπαιξε τον ρόλο του στις εκλογές. Η ρήξη μαζί του, είναι γνωστή μετά την καταψήφιση, να δώσουμε τον δανειοθάλαμο του Δρυμού, σε μια τεχνική εταιρεία, για να γίνει ο κόμβος των δρόμων που ενώνει την Άσσηρο με το Μαυροβούνιο. Η σχέση μας παρόλο που μέχρι τότε ήταν άριστες, εγώ ήμουν υποχρεωμένος να συμφωνήσω με τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας του Δρυμού, γιατί δεν μπορεί ένα χωριό να μπει ανάμεσα σε δύο λατομεία. 

Αυτό ήρθε και κούμπωσε με μια μάχη που δώσαμε, όπως το ήθελε και ο κόσμος του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου, με την άρνηση μας στην αδειοδότηση της λατομικής ζώνης του Μεσαίου. Εκεί είχα ζητήσει μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να προχωρήσουμε στον αποχαρακτηρισμό. Αυτός που συστήνει την ομάδα, που δεν είναι μόνο από την περιφέρεια, αλλά και από την αποκεντρωμένη, αλλά και από τους δήμους, είναι ο περιφερειάρχης.

Παρότι λοιπόν ζήτησα εγγράφως την συνάντηση του με εμένα και τους τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων, για να προχωρήσουμε στις ενέργειες του αποχαρακτηρισμού, και τρεις φορές προσπάθησα, δεν κατάφερα να γίνω δεκτός. Ήταν δηλαδή η δεύτερη κόντρα με τον περιφερειάρχη. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής, και μάλιστα ένα εικοσιτετράωρο πριν τις εκλογές, ξαφνικά ο κ.Τζιτζικώστας, είτε με πρωτοβουλία δική του, είτε του κ.Τσακίρη, να γίνει μεταξύ τους μια συνάντηση στην περιφέρεια, η οποία και δημοσιοποιήθηκε.

Τώρα το ερώτημα το δικό μου είναι, αυτή η συνάντηση τι εξέλιξη και τι έχει να κάνει με την νέα διοίκηση. Να κάνω μια υπόθεση και εύχομαι να διαψευσθώ, αν όχι, ενημερώνω την νέα διοίκηση αλλά και τους πολίτες του δήμου, ότι προσωπικά δεν θα αφήσω, ότι πετύχαμε σαν διοίκηση με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να δω την επόμενη διοίκηση να αθετεί την λειτουργία του δανειοθαλάμου στον Δρυμό, αλλά και να μην προχωρήσουν στην μη αδειοδότηση της λειτουργίας του λατομείο στο Μεσαίο, όπου πίσω και αυτό είναι γνωστό, κρύβεται ο ΤΙΤΑΝΑΣ.

Πιστεύω και εύχομαι λοιπόν να μην έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το κάλεσμα του νέου δημάρχου από τον περιφερειάρχη, όπου πίσω, θα κρύβεται η συνάντηση που είχαν και η στήριξη του προς το πρόσωπο του. Τίποτα κρυφό δεν μένει, και πιστεύω να μην είναι από τα πρώτα θέματα που θα φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΝΟ

Μοίρασε το άρθρο!