Το Ωραιόκαστρο πρωτοστατεί: ”Βάλτε μέσον και κάντε το εμβόλιο” – ”Μην είστε κορόιδα”

Ορισμένοι εδώ στον Δήμο Ωραιοκάστρου, έχουν βαλθεί να μην μας «κατεβάσουν από τα κάγκελα» ποτέ.

Ενώ όλη η κοινωνία αγωνιά για την πορεία και την επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος περιμένοντας καρτερικά να κάνει το εμβόλιο, ορισμένοι «Άριστοι» μας προτρέπουν να το κάνουμε από την πίσω πόρτα, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο «άριστος» του αδελφού του δημάρχου Ωραιοκάστρου, πανηγύρισε για τον εμβολιασμό του με ανάρτηση στο Facebook και ευχόμενος «καλή ανοσία», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ίσως, τελικά αυτό που μέτρησε είναι η συγγενική του προέλευση με τον Παντελή Τσακίρη. Τόση μαγκιά, την στιγμή που καθημερινά πεθαίνουν δεκάδες άνθρωποι, και χιλιάδες κάνουν αγώνα για να σωθούν, πραγματικά μας ξεπερνάει.

Επίσης κάποιοι άνθρωποι την κοινωνική τους προσφορά, όπως είναι η αιμοδοσία, καθώς και την διαδικασία του εμβολιασμού, την έχουν μετατρέψει σε iifestyle, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε, ότι όλο αυτό το σκηνικό στήνετε για καθαρά πολιτικά οφέλη. Εκτός και αν πιστεύουν, ότι οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, μόλις δουν τον δήμαρχο τους, θα τρέξουν στα εμβολιαστικά κέντρα. Όλα αυτά τα θεωρούμε γελοία, όταν μάλιστα προέρχονται από δημόσια πρόσωπα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μοίρασε το άρθρο!