Το ερώτημα του ”ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο” παραμένει!-Αποχώρηση του Η.Τσακαλίδη

Οικονομικής Επιτροπής Δρώμενα….!
 
Εκτεθειμένη η διοίκηση του δήμου μας, για άλλη μια φορά απέδειξε την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα που αφορούν το μέλλον του δήμου μας.
Συγκάλεσε χθες το πρω’ί’ (9/7/20) έκτακτη Οικονομική Επιτροπή με τρία κατεπείγοντα όπως ισχυρίζεται θέματα, τη στιγμή που πριν από δύο μόλις μέρες (6/7/20) έλαβε χώρα τακτική συνεδρίαση του ίδιου οργάνου.Τα δύο θέματα αφορούσαν έγκριση παράτασης του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης δράσεων δύο συγχρηματοδοτούμενων έργων στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαικής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A GREECE-BULGARIA 2014-2020.
Το τρίτο όμως θέμα ήταν το σπουδαιότερο : Έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα ” Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
     Είναι απορίας άξιο λοιπόν πώς ένα τόσο σημαντικό έργο που αφορά όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας  και για το οποίο η πρόσκληση συμμετοχής των δήμων εκδόθηκε ένα μήνα πριν -στις 11/6/2020, με καταληκτική ημερομηνία την 10/7/2020 (σήμερα δηλαδή), αντιμετωπίσθηκε τόσο επιδερμικά και φτάσαμε στο παρά πέντε για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής του δήμου μας στην εν λόγω πρόσκληση.
     Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναλαμβανόμενη προχειρότητα που επέδειξε η διοίκηση του δήμου μας στην αντιμετώπιση τόσο σοβαρών θεμάτων, ο εκπρόσωπος της παράταξής μας στην Οικονομική Επιτροπή -Δ.Σ. Ηρ. Τσακαλίδης αποχώρησε από την συνεδρίαση, ευελπιστώντας ότι με την πράξη του αυτή ίσως συμβάλλει ώστε ν΄αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Το ερώτημα όμως του ”ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο” παραμένει!
 
Δημοτική Παράταξη ”Συνεργασία Τώρα”
Α. Πολυχρονίδης, Γ. Παρισόπουλος, Ηρ. Τσακαλίδης, Ηλ. Λαζαρίδης, Β. Μαντά

Μοίρασε το άρθρο!