Το απίστευτο επιχειρηματικό κέρδος των μετόχων του ΟΑΣΘ τα προηγούμενα χρόνια -Μειώνεται το εισιτήριο μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

images (5)111

images111

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πλήθος στοιχείων  από τους επίσημους ισολογισμούς που συντρίβουν ολοκληρωτικά τον ρουσφετολογικό ΟΑΣΘ και καταδεικνύουν πως ο παλαιοκομματισμός τροφοδοτούσε με εκατοντάδες  εκατομμύρια του ελληνικού λαού τον κρατικοδίαιτο ΟΑΣΘ και με ασύλληπτα προνόμια τις διοικήσεις  των εκλεκτών της ΝΔ και του παλαιοκομματισμού, επιβαρύνοντας το ελληνικό Δημόσιο με 2.054. 324.425, 63 ευρώ! Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν αποδεικνύουν, ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία:  Οι μέτοχοι του ΟΑΣΘ από το 1990 έως το 2016 πήραν επιχειρηματικό κέρδος 324.454.000 ευρώ, με μετοχικό κεφάλαιο 20 εκατομμύρια. Το δε Δημόσιο στο όνομα της «κοινωνικής» πολιτικής που δήθεν ασκούσε ο ΟΑΣΘ επιβαρύνθηκε με το προαναφερθέν ποσό, ήτοι  2.054. 324.425, 63 ευρώ επιδοτήσεων!

 Με 745% ετήσια απόδοση καταβεβλημένου κεφαλαίου! Η ετήσια απόδοση κεφαλαίου κυμαίνεται κατά έτος από 80% έως 745%. Δεν υπάρχει στον πλανήτη εταιρεία που να έχει τέτοια απόδοση κεφαλαίου. 

Επίσης, τα χρυσά παιδιά των διοικήσεων του παλαιοκομματισμού, «επέτυχαν», τα έξοδα του οργανισμού, να είναι τρεις φορές μεγαλύτερα από τα έσοδα!, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τους ισολογισμούς του ΟΑΣΘ για τη χρονική περίοδο από το 1990 έως το 2016.

Αναφορικά τώρα με την κοινωνική λειτουργία του ΟΑΣΘ, μετά την εγκαθίδρυση του μέτρου για τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων,ενοποιείται το σύστημα μετακίνησης των μαθητών και των νέων ανθρώπων. Η επιδότηση μετακίνησης θα είναι για ανθρώπους κάτω από 18 χρονών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τέρμα το 1,1 ευρώ και τέρμα η πρωτοτυπία του να μη δίνονται ρέστα.Τα μηχανήματα στα λεωφορεία είναι μέρος της κανονιστικής διάταξης, θα έχουν ενιαία τιμή και θα εκδίδουν συγκεκριμένα εισιτήρια των πενήντα, του ενός ευρώ και των δύο ευρώ».

 

Μοίρασε το άρθρο!