Την αλήθεια όσο και να την κρύψεις, θα βγει σαν λάβα από ηφαίστειο και θα τους σκεπάσει όλους

 

Ωχ Θεέ μου, τι γκαντέμης είναι αυτός; Δεν υπάρχει μία συμφορά που δε μας βρήκε από την ώρα που πάτησε το πόδι του. Ναι ξέρω. Είναι πολύ ικανός να διαχειριστεί τη συμφορά. Ακριβώς όπως ο νεκροθάφτης είναι πολύ ικανός να διαχειριστεί το πτώμα. Αλλά απαιτείται πτώμα. Και έπειτα μου λες εμένα, αν του αρέσει η μάσκα του Μητσοτάκη. Και βέβαια του αρέσει γιατί εκπαιδεύει τον κόσμο στη φίμωση.

Αλλαγές έκανε μετά από σχεδόν ένα χρόνο σιωπής ο ΣΥΡΙΖΑ. Έβαλε καινούργια πρόσωπα ευτυχώς. Δυστυχώς δεν ξεφορτώθηκε τα παλιά. Τους άλλαξε μόνο θέση. Αλλά ο νόμος της βαρύτητας είναι αξεπέραστος. Όταν τα βαρίδια τα μετακινείς σε άλλες τσέπες το σακάκι συνεχίζει να ζυγίζει το ίδιο. Απομένει οι καινούργιοι που μπήκαν να κινήσουν το βραδυκίνητο τρένο του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά. Που ακούστηκε να αποφορολογεί η Δεξιά και να υπερφορολογεί η Αριστερά;

Βρήκαν τρόπο να εξοντώσουν την Τουλουπάκη, τη μόνη εισαγγελέα γυναίκα που σήκωσε ανάστημα στους πολιτικούς και στη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία τη Novartis. Την πατάνε αλύπητα κάτω. Με τη χαμογελαστή κουμπάρα, τη Φώφη, τη μία μέρα να ζητάει το κεφάλι της Τουλουπάκη και την άλλη μέρα ο Κυριάκος της να της το δίνει. Πόση ντροπή για τη Φώφη; Πόση  ντροπή για το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, που το πήραν οι αρχιανίκανοι και το κάναν παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας; Πολύ καλά τους κάνει ο Κυριάκος. Να κάνουμε κι άλλη καμπάνια ενημέρωσης είπε η Φώφη στη Βουλή. Δηλαδή να δώσουμε κι άλλα λεφτά στα κανάλια να μας υμνούν.
Γιατί και τη Φωφίτσα, τη «μαντάμ ανύπαρκτη», τρέχουν και τη γλείφουν τα ΜΜΕ.
Στα ώπα ώπα την έχουν τη Φιλιππινέζα του Κυριάκου.

Διώξανε τον κρητικό από το Big Brother, αυτόν που δεν ήξερε που ν’ αδειάσει το πακέτο του. Αλλά τα λόγια του τα αφήσανε ν’ ακουστούν. Όχι τυχαία. Ασφαλώς και η εκπομπή αυτή πρέπει να τελειώσει. Και ένας τρόπος υπάρχει. Να σταματήσουμε να τη βλέπουμε. Η κοινωνία έχει αφήσει τους ηλίθιους να έχουν πάρει το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους. Πού μπορεί να πάει ένα λεωφορείο όταν δεν έχει οδηγό, όταν το αρπάζει ένας μ@λάκ@ς χωρίς δίπλωμα και το τρέχει; Που;

Μετά το συμφωνημένο γκριζάρισμα που έγινε στα Ίμια από την μεγαλύτερη μαϊμού της ιστορίας, η οποία φέρει το όνομα Σημίτης, γκριζάρισε και επί Μητσοτάκη η υφαλοκρηπίδα μας. Κατά πως είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, τον οποίον ξαπόστειλαν άρον άρον. Διότι αυτό πώς να το περιμένει ο Κυριάκος; Οι δημοσιογράφοι είναι απαξάπαντες στην υπηρεσία του, κανονικοί υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας και βρέθηκε ο δικός του άνθρωπος να πει την αλήθεια. Όμως η αλήθεια όσο και να την κρύψεις, θα βγει σαν λάβα  από ηφαίστειο και θα τους σκεπάσει όλους.

Δεν θα κερδίσουμε κανέναν πόλεμο με περισσότερες φρεγάτες.
Από την ώρα που δεν είμαστε σύνορα της Ευρώπης έχουμε τελειώσει.
Κυρία Μέρκελ ξέρετε τα σύνορα της Ευρώπης; Το Καστελόριζο ανήκει στην Ελλάδα; Μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που επισκέφτηκε το Καστελόριζο, έπρεπε σύσσωμη η Ευρώπη να στείλει από έναν υπουργό της. Έτσι απαντά η Ευρώπη στην Τουρκία. Όχι μ@λ@κίες δηλώσεις και πηγαίντε κάνετε διάλογο. Έχει πάει στη Χάγη η Γερμανία να συνεννοηθεί που είναι τα σύνορα της;

Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι έχει όλη την Ευρώπη στα πόδια του, πλην της Γαλλίας. Ξέρει ότι έχει να κάνει με ευρωπαϊκές κότες, τζιτζιφιόγκους και μπούληδες.
Με τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες στις αποθήκες του μπορεί ν’ ανατινάξει όλες τις ισορροπίες. Γι’ αυτό η Ευρώπη έγινε ένα απέραντο κοτέτσι, με τη Μέρκελ σε ρόλο κόκορα χωρίς λειρί.

Προς νέα εθνική συρρίκνωση; Η καημένη η Γιάννα Αγγελοπούλου ότι που ανέλαβε να κάνει τις εκδηλώσεις για το ‘21. Αφού μας καταχρέωσε με τον Σημίτη, με τους Ολυμπιακούς της αγώνες που κι αυτοί συνέβαλαν στο χρέος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ, θα βγει με το πολυτελές της σκάφος ως Χρυσοδαρμένη Μπουμπουλίνα ν’ αντιμετωπίσει την τουρκική φρεγάτα.

Ώρα να συνέλθουμε από τον λήθαργο.
ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΩΓΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!