Τελικά και είδε και άκουσε και ξέρει χωρίς καμία επιφύλαξη ο Αστέριος Γαβότσης

Λατομείο Μεσαίου…ή αλλιώς είδηση «λαβράκι»! ή ακόμη καλύτερα είδηση «παπαγαλάκι»! Και μάλιστα κατακίτρινο!

Δυστυχώς σε λίγα 24ωρα θα στεναχωρηθούν κάποιοι, που σήμερα τρίβουν τα χέρια τους! Γιατί «φίλοι» μου «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»!

Για την ιστορία… να θυμίσω ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δέχθηκε πριν λίγες μέρες καταιγισμό πυρών εναντίον του επειδή (λένε κάποιοι) δεν προσέφυγε κατά της απόφασης έγκρισης της επικαιροποιημένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων! Μετά από ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε στον Δήμο η απόφαση έγκρισης της επικαιροποιημένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Επίσης το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έφτασε ποτέ ούτε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!

Και επειδή σ΄αυτόν τον τόπο οι «έξυπνοι» περισσεύουν, έσπευσαν νωρίς – νωρίς να διερωτηθούν: Μα καλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό αφού η απόφαση έγκρισης της επικαιροποιημένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αναρτήθηκε στη Διαύγεια  και  στον ειδικό δικτυακό τόπο του Υ.Π.Ε.Ν στη δικτυακή διεύθυνση ypeka.gr;!

Η διαδικασία αγαπητοί μου είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες να ενημερώνουν τους φορείς! Και όχι οι φορείς να «μυρίζουν τα νύχια τους»  και να ξεσκονίζουν Διαύγεια και υπουργεία καθημερινά μπας και έχει βγει κάποια νέα απόφαση, που να τους αφορά! Και όσο κάποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους προετοιμάζοντας τα γνωστά πισώπλατα μαχαιρώματα να επισημάνουμε (για να αποφύγετε πιθανή γελιοποίηση) ότι στο ίδιο το έγγραφο του υπουργείου αναφέρει ρητά:  η γνωστοποίηση της παρούσας απόφασης, στους φορείς, θα γίνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

Υπομονή μέχρι το Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Κυριακής στο Μεσαίο!

Κι αν έχετε μαζέψει λάσπη, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε τον ανεμιστήρα σας! Τουλάχιστον ακόμη… γιατί θα εκτεθείτε!

Μοίρασε το άρθρο!