Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε το παζλ των τελευταίων ονομάτων των ψηφοδελτίων Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης νέοι υποψήφιοι είναι οι Βίλυ Χατζηνικόλα, Ανατολή Αγαθαγγελίδου, Στυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου και Ευάγγελος Λουκάς.

Η Βίλυ Χατζηνικόλα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος. Η Ανατολή Αγαθαγγελίδου είναι περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά». Η Στυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου είναι καθηγήτρια στο ΑΠΘ και ήταν υποψήφια βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και το 2019. Ο Ευάγγελος Λουκάς είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής.

Πλέον το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Κατερίνα ΝοτοπούλουΓιάννη ΑμανατίδηΧρήστο ΓιαννούληΚώστα Ζουράρη, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, Δημήτρη ΜάρδαΆρη ΣτυλιανούΣοφία ΦουντουκίδουΚορίνα ΜανιάκαΈλλη ΧρυσίδουΧρήστο Ρόκο, Βίλυ ΧατζηνικόλαΑνατολή ΑγαθαγγελίδουΣτυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου, Ευάγγελο Λουκά, Γιάννη Μυλόπουλο, Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη, Αρετή Μπάτα και Ράνια Θρασκιά.

Τις δύο κενές θέσεις υποψηφίων στη Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καλύψουν οι Μαρία Γκουραμάνη και Βασίλειος Σιναπίδης.

Η Μαρία Γκουραμάνη είναι συνταξιούχος και δημοτική σύμβουλος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «Δύναμη Ζωής». Από την πλευρά του ο Βασίλειος Σιναπίδης είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλοχωρίου και αυτοδιοικητικό στέλεχος ενώ είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής. Πλέον είναι συνταξιούχος.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β’ Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Σωκράτη Φάμελλο, Δώρα Αυγέρη, Μακρίνα Βιόλα Κώστη, Όλγα Παναγιωτίδου, Δημήτρη Ράβναλη, Μάγδα Γαβανά, Γιώργος Βασιλειάδης, Μαρία Γκουραμάνη, Βασίλειο Σιναπίδη, Αναστασία Γαϊταρτζή, Ανδρέα Μουρατίδη και Σάκη Γκιουλέκα.

Μοίρασε το άρθρο!