ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 Ο τρόμος που σπέρνουν τα ΜΜΕ” έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το “θα κολλήσεις – θα πεθάνεις”, είναι ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όχι μόνον στους ευπαθείς, φέρνει στρες αφόρητο, και γεννά καρδιοπάθειες και καρκίνους. Ο αφανισμός  της οικονομίας μας μειώνει το προσδόκιμο ζωής χιλιάδων, ισοπεδώνει οικογένειες και αφαιρεί ζωές. Η απύθμενη αυτή οικονομική βύθιση φέρνει νέο μνημόνιο, χαλκεύει νέα δεσμά. 

Η χώρα είναι ανυπεράσπιστη μπροστά στην πανδημία και αφημένη στο έλεος του Θεού και του φιλότιμου των ανθρώπων της. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας χρόνια τώρα είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί διαπλεκόμενα παιχνίδια με φαρμακευτικές εταιρίες και να κάνει τα στραβά μάτια στα φακελάκια και τις μίζες.

Όσο και να προσπαθούν οι γιατροί που σέβονται τον όρκο τους και οι νοσηλευτές που δίνουν την δίκη τους μάχη χρόνια τώρα, το σάπιο που πάντα υπερίσχυε, δείχνει τώρα την ζημιά που έχει κάνει.

Μια ζωή η χώρα αυτή κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί των διαπλεκόμενων πολιτικών ή οικονομικών συμφερόντων με την υγεία να είναι πεδίο δόξης λαμπρό. Όσοι υπουργοί υγείας προσπάθησαν να τα βάλουν με τα Πιράνχας απλώς αργά ή γρήγορα πήγαν σπίτι τους άλλοι με σκυμμένο το κεφάλι και άλλοι λαβωμένοι αλλά περήφανοι που τουλάχιστον προσπάθησαν.

Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε ένα σύστημα υγείας που ενώ μέχρι χθες το περιφρονούσαμε τώρα να απαιτούμε από αυτό τη σωτηρία μας. Οι πολιτικοί, κυβέρνηση και αντιπολίτευση απλώς κάνουν τον σταυρό τους και τίποτα άλλο.

Μοίρασε το άρθρο!