Συνεχίζεται η δυστοκία εξεύρεσης υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Ενώ μας χωρίζουν πλέον μερικοί μήνες από τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, δυστυχώς παρατηρείται να υπάρχει μία γενικότερη δυστοκία ως προς την εξεύρεση επαρκούς αριθμού υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, διαφαίνεται ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, δυσκολεύονται να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια.

Το εν λόγω γεγονός οφείλεται αφενός σε μεγάλο βαθμό στην δυσπιστία που έχουν δημιουργήσει οι παρατάξεις στην κοινή γνώμη αυτή την τετραετία με ”περίεργες συνεργασίες”, στην συσχέτιση τους με τα κακώς κείμενα τα οποία κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και την ευρύτερη θεσμική κατάπτωση.

Τα πράγματα μοιάζει να έχουν αλλάξει δραματικά. Πολλοί ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι, είτε είναι αυτοδημιούργητοι είτε όχι, προτιμούν τον ιδιωτικό τομέα ή κάποια κοινωνική δράση πέραν της πολιτικής. Οταν τους ρωτάς «γιατί;», σου απαντούν πρώτα απ’ όλα πως «δεν θα το έκανα αυτό γιατί…». Τους τρομάζει η μεγάλη «μηχανή του κιμά» στην οποία μπαίνουν αναγκαστικά όλοι, παντού. Το τοξικό μπλέντερ δουλεύει μέρα-νύχτα και δεν κάνει διακρίσεις. Τους καταπίνει όλους, και ό,τι άλλο βρεθεί στη δίνη του. 

 

Μοίρασε το άρθρο!