Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που καταλήγουν από το «χτύπημα» της πανδημίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το τελευταίο θύμα είναι ένας 40χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Αττικόν με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό, ότι την τελευταία του πνοή άφησε ένα άτομο που νοσηλευόταν στο νοσκομείο “Σωτηρία” και ήταν σύμφωνα με πληροφορίες 65 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο που νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο έχασε επίσης την ζωή του από κορονοϊό. Ακόμα ένα άτομο που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και ήταν επίσης 65 ετών πέθανε σήμερα.

Ακόμη ένα άτομο έχασε την ζωή του στην Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ήταν 77 ετών.

Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη

Ο άτυχος ηλικιωμένος από την Ξάνθη, είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή της Ξάνθης. Είχαν προηγηθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο κι ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη (25/03) σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Μοίρασε το άρθρο!