Στην UEFA για το ρατσιστικό παραλήρημα του Ολυμπιακού-Μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους

Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού περί… στημένου πρωταθλήματος, κάνοντας -ακόμη μια φορά- ευθεία επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, ακολούθησε η επίσημη τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για τον κατηγορούμενο για τον μισό ποινικό κώδικα, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι».

 Σε υστερόγραφό τους κάνουν λόγο για μνημείο ντροπής για εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους, επιλέγοντας σκοπίμως και απαξιωτικά τον όρο «Ρώσο», όπως χαρακτήρισαν τον Ιβάν Σαββίδη στην ανακοίνωσή τους. 

Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πίσω από την τεχνική βλάβη του VAR (προφανώς μέσω κάποιου χάκερ) κι επίσης ανακάλυψε ότι ο Μάτος ήταν σε θέση οφσάιντ!!!

Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μη γίνει αυτό το παιχνίδι.

Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας!!!

Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογική τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο.

ΥΓ: η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου «Ρώσου»

Περισσότερο λάδι στη φωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου ρίχνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης και προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Οι Πειραιώτες τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «το πρωτάθλημα είναι στημένο» και παράλληλα χαρακτηρίζουν ως «Ρώσο που αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού». 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 «Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

 

ΠΑΟΚ: Στην UEFA για το ρατσιστικό παραλήρημα του Ολυμπιακού

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, όχι τόσο ως προς το περιεχόμενό της, αλλά κυρίως λόγω της ατυχούς-επιεικώς- έκφρασης που χρησιμοποίησαν απαξιωτικά για τον Ιβάν Σαββίδη.

 “Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου «Ρώσου»”.

ΚΕΔ: «Το γκολ του Μάτος ελέγχθηκε από το VAR»

Η επίσημη θέση της ΚΕΔ έχει ως εξής:

 Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. 

Μοίρασε το άρθρο!