“Στην υγειά μας ρε παιδιά”: Πρεμιέρα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

bb372d4e2220ff1f79dc1ea23e2a9127_xl

01/11/2016

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα είναι ο πρωταγωνιστής της πρώτης φετινής εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», επιστρέφει στην τηλεοπτική παρέα μας, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 22:00, είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο κλασικός έλληνας ρόκερ παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες, αλλά και κομμάτια μεγάλων ελλήνων συνθετών.

Μαζί του μοιράζονται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες και συναισθήματα οι: Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας, Θέμης Καραμουρατίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Απόστολος Ρίζος, Σπύρος Γραμμένος, καθώς και η νεανική χορωδία του δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει με τη συνοδεία της νεανικής χορωδίας του δήμου Λαυρεωτικής το «Κάποτε θα ‘ρθουν» και «Μικρές νοθείες», ενώ μόνος του τραγουδά –μεταξύ άλλων- τα «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», «Πριν το τέλος», καθώς και το γεμάτο συναισθήματα «Μαμά». Στα highlights της βραδιάς η στιγμή που παρουσιάζει ένα καινούριο τραγούδι του σε σύνθεση Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος τον συνοδεύει και στο πιάνο.

«Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι» μας λέει μεταξύ αλλων η Γιώτα Νέγκα, αλλά και «Συ μου χάραξες πορεία», ενώ ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το «Ποιος τη ζωή μου» και η Ρίτα Αντωνοπούλου την «Όμορφη πόλη». Ιδιαίτερο τόνο στο μουσικό μέρος της εκπομπής δίνουν ο Απόστολος Ρίζος και ο Σπύρος Γραμμένος.

Την παρέα μεγαλώνουν οι: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Μιχαλακόπουλος (σε μια σπάνια και συγκινητική μουσική συνύπαρξη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου), Οδυσσέας Ιωάννου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μαργαρίτα Μυτηλιναίου, Μαρία Παπαγιάννη, Άννα Μενενάκου, καθώς και το νέο ζευγάρι από τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Το δικό τους παλμό δίνουν οι φαν του τραγουδιστή έχοντας ως κυρίαρχο σύνθημά τους το: «Βασίλη ζούμε για να σ΄ακούμε»!

Μοίρασε το άρθρο!