”Στημένη”συνέντευξη με ”στημένες” ερωτήσεις και ”στημένες” απαντήσεις

Τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το πολιτικό σκηνικό του δήμου μας, κινδυνεύει να μετατραπεί σε σκηνικό θεάτρου του παραλόγου. Η απουσία ουσιαστικού πολιτικού λόγου, ο θρίαμβος της παραπολιτικής, και το έλλειμμα κοινής λογικής, θυμίζουν μια κακογραμμένη επιθεώρηση, με πρωταγωνιστή, αυτή την ”λαϊκή” φιγούρα της τοπικής δημοσιογραφίας, που μέσα από ”στημένες”συνεντεύξεις, με ”στημένες” ερωτήσεις και ”στημένες” απαντήσεις, μειώνουν την αξιοπιστία, και περιορίζουν την όποια αποτελεσματικότητα για διάλογο και αντίλογο.

Μέσα λοιπόν από μια ανούσια και ”άγευστη” συνέντευξη, σαν αυτές που όταν έχεις αϋπνίες, σε παίρνει αμέσως ο ύπνος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης, προσπαθεί να μας πείσει, ότι δεν υπήρχε ”συνδιαλλαγή” με τον Παντελή Τσακίρη. Το τι υπήρχε είναι δικό τους θέμα, αφού φαίνεται εκ των πραγμάτων, ότι αυτή η συνεργασία δεν θα έχει καλό τέλος και για τους δύο. Και συγκεκριμένα συμβαίνει αυτό, γιατί τώρα είναι ένας απλός  ”κομπάρσος”, ενώ στην προηγούμενη διοίκηση ήταν ο ”πρώτο μάγκας”, που μαζί με τον Β.Χατζηαντωνίου,  ήταν οι εξ’ απορρήτου του Γαβότση.

Ήταν αυτοί που την δεύτερη Κυριακή απουσίαζαν , και το μόνο που κάνανε, ήταν να πάνε στο εκλογικό κέντρο, για να δείξουν την ”στεναχώρια” τους, ήταν αυτοί που δίχως ίχνος ντροπής, πήγαν και συνεργάστηκαν, με αυτόν που την προηγούμενη τους έλεγε ”ανίκανους”, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ενημερώσουν ούτε έναν από τους υπόλοιπους υποψήφιους, για τα μελλοντικά τους σχέδια, ήταν αυτοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η δική τους επανεκλογή, ήταν αυτοί που ”κορόιδεψαν” πολλούς συνυποψηφίους τους, ήταν αυτοί που με τον τρόπο που άσκησαν διοίκηση στο δικό τους τομέα δημιούργησαν τα μεγαλύτερα προβλήματα στους υπόλοιπους.

Ο κ.Ζιακούλης μίλησε για την διοίκηση Γαβότση, ότι δέχτηκε ένα απαράδεκτο bulling με το πολύ μεγάλο θέμα του μεταναστευτικού. Καλά ο άνθρωπος αν και δεν είναι σε προχωρημένη ηλικία, ξέχασε ποιος έκανε κυρίως αυτό το bulling με εκείνα τα απίστευτα video, που διέσυρε και την πόλη του Ωραιοκάστρου, αλλά και τον τότε δήμαρχο Αστέριο Γαβότση  στα δικαστήρια, που αθωώθηκε βέβαια πανηγυρικά; Αυτή η ”λαϊκή” φιγούρα που έδωσε την συνέντευξη. ΕΛΕΟΣ. Αυτόν που τώρα λιβανίζουν, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο κακό τους κάνει, κάτι που την πλήρωσαν και όσοι του δώσανε συνέντευξη.

 Αναφέρει στην συνέντευξη του, ότι: ”ήρθε μία διοίκηση η οποία ότι καλό βρήκε, το συνεχίζει. Δεν αρνείται η νέα διοίκηση, να το πιστώσει στην προηγούμενη”. Μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό δελτίο τύπου, που ο Παντελής Τσακίρης να κάνει την ελάχιστη αναφορά από τα έργα που βρήκε στο πιάτο του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πολιτική μικροψυχία του. Αναφέρει επίσης ότι υπήρχε στον ”κουμπαρά” 3.000.000 ευρώ, και ότι το πρέπων και το σωστό ήταν να έρθει η επόμενη διοίκηση που έχει χρόνο μπροστά της και να τα κάνει όλα όπως έπρεπε να γίνουν. Εδώ δεν ξέρουμε τι να συμπεράνουμε για το τι υπονοεί ο ”ποιητής. Αναφέρεται σε μια συνέχεια της διοίκησης που συμμετείχε, ή στην σημερινή.

Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά, αλλά σταματάμε εδώ, γιατί όλη αυτή η αλαζονεία δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Είναι ξεκάθαρο, ότι όσοι περίμεναν να ξεκινήσει μια γενναία διαχείριση στην βάση της ειλικρίνειας, χωρίς μικροπαραταξιακούς υπολογισμούς πολιτικού κόστους, πέσανε για άλλη μια φορά έξω.

 

Μοίρασε το άρθρο!