Στέφανος Τσιτσιπάς: Σπουδαίος ο Τζόκοβιτς- Μακάρι να πετύχω τα μισά

Τα εύσημα στον αντίπαλο του Νόβακ Τζόκοβιτς και νικητή στο φετινό Ρολάν Γκαρός απέδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά τον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νόλε μας έχει δείξει πόσο μεγάλες εμφανίσεις έχει κάνει. Εμπνέομαι από τα πράγματα που έχει κάνει και θα είμαι ευγνώμων αν πετύχω τα μισά από αυτά».

Ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον τελικό σύμφωνα με το ertnews.gr, είπε: «Ήταν πολύ μεγάλη μάχη, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά έπαιξα σε αυτόν τον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με την διαδρομή μου στη διοργάνωση».

Ο Στέφανος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές του και τους ανθρώπους που τον στήριξαν στο τουρνουά λέγοντας: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, με την ομάδα μου διαρκώς να με στηρίζουν, και να με βοηθούν να πετύχω τους στόχους μου και τα όνειρα μου. Ευχαριστώ το Ρολάν Γκαρός και ελπίζω να επιστρέψω και να δώσω ένα ωραίο θέαμα και πάλι».

Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα κερδίσει πολλά Grand Slams στο μέλλον

Στο μεταξύ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην ομιλία του, αμέσως μετά την κατάκτηση του 19ου Grand Slam τίτλου του. “Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Καταλαβαίνω τι νιώθει αυτή τη στιγμή και πόσο δύσκολο είναι. Αυτά τα παιχνίδια, είναι, όμως, από αυτά που μαθαίνεις περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει πολλά Grand Slams στο μέλλον”.

Μοίρασε το άρθρο!