Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που 20 μαθητές σηκώνουν αμάξι για να σώσουν μητέρα και δύο παιδιά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει είκοσι μαθητές από τη Γιούτα των ΗΠΑ, να σηκώνουν ένα αυτοκίνητο για να σώσουν μία υπάλληλο του σχολείου και παιδιά της που παγιδεύτηκαν κάτω από αυτό έξω από το σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, η υπάλληλος της Χριστιανικής Ακαδημίας Layton, Bridgette Ponson, έφευγε από τη δουλειά της με τον 2χρονο Άρτσερ και την 3χρονη Μπράιτλι το απόγευμα της Τρίτης , όταν ένας οδηγός που έκανε όπισθεν δεν τους αντιλήφθηκε και τους παρέσυρε, καθώς όπως είπε τον τύφλωσε ο ήλιος.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Οι κάμερες παρακολούθησης έδειξαν πώς μία ομάδα από τουλάχιστον 20 μαθητές έτρεξαν να σηκώσουν το αυτοκίνητο για να απελευθερώσουν την Ponson και τα παιδιά της, τον 2χρονο γιο Archer και την 3χρονη κόρη Brightley.

Όταν τα παιδιά σήκωσαν το αυτοκίνητο, ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέσυρε τη μητέρα και τα παιδία. Η 3χρονη κατάφερε τελικά να συρθεί μόνη της, ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα, ο αεροπόρος έσωσε το 2χρονο αγόρι που ήταν ακόμα στην αγκαλία της μητέρας του.

Τι ανέφεραν οι μαθητές

«Ακούω όλες αυτές τις αναταραχές, οι άνθρωποι μου λένε, «Ελάτε να βοηθήσετε, ελάτε να βοηθήσετε!» Έτσι, άφησα τα πράγματά μου και έτρεξα προς τα εκεί», δήλωσε ο δευτεροετής φοιτητής Theo Roach στο KSL-TV.

«Απλώς μαζευτήκαμε όλοι μαζί και αρχίσαμε να σηκώνουμε το αυτοκίνητο», είπε ο Roach, ο οποίος άκουσε να φωνάζουν οι μαθητές «Lift» (σηκώστε – εννοώντας το αμάξι) σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Στην συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «Αισθάνομαι ότι μάλλον δεν μοιάζουμε με τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σηκώσουν το αυτοκίνητο, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέραμε.»

Ένας άλλος μαθητής,  Utulei Simaumea, ανέφερε στο κανάλι «Κοίταξα κάτω από το αυτοκίνητο και τα παιδιά ήταν ξαπλωμένα εκεί», ενώ πρόσθεσε πως «Η μαμά έλεγε: ‘Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια!», ενώ συμπλήρωσε «Έπαθα σοκ και αμέσως μετά είπα στον εαυτό μου: «Σκέψου τη μαμά».» Είπα, «Τι θα έκανε ένας άνθρωπος για τη μαμά σου;»

Τι είπε ο διευθυντής του σχολείου

Ο διευθυντής του σχολείου Chris Crowder δήλωσε περήφανος για το πως οι μαθητές του εκπαιδευτικού ιδρύματος «όλα αυτά τα παιδιά από διαφορετικές χώρες έτρεξαν έξω για να βοηθήσουν.»

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «Κορίτσια, αγόρια, δεν είχε σημασία, όλοι πήραν μια θέση γύρω από το αυτοκίνητο προκειμένου να το σηκώσουν και το κατάφεραν.»

Σημειώνεται ότι η μητέρα τους θα χρειαστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς  υπέστη αρκετά τραύματα στην προσπάθεια να προστατεύσει τον γιο της που είχε στην αγκαλιά της.

 
 

Μοίρασε το άρθρο!