Σε ποιον Δήμο ενώνουν τις δυνάμεις τους τρεις παρατάξεις

Την απόφαση τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατέλθουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Θερμαϊκού με ένα ενιαίο συνδυασμό και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη, ανακοινώνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Θερμαϊκός Νέα πορεία», Γιάννης Μαυρομάτης, «Δράση πολιτών», Γιώργος Χατζηβαλάσης και  «Όλοι μαζί για το Θερμαϊκό», Νίκος Παράσχου.

Είναι η πρώτη φορά που επώνυμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον δήμο Θερμαϊκού, αποφάσισαν  να καταρρίψουν τις  όποιες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και να απευθυνθούν στους συμπολίτες τους με ενιαίο  λόγο, κοινή στόχευση και κοινή πορεία προς τις κάλπες.

Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του συνδυασμού αναμένεται την Κυριακή 28 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων θα παρουσιάσουν τον τίτλο και το λογότυπο του συνδυασμού, καθώς και τις βασικές πτυχές του προγράμματός τους για ένα Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη, με ανάπτυξη και ευημερία.

Ομιλητές στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα είναι επίσης, ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού, Αντώνης Ματζάρης και ο νυν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής, Αντώνης Καζάκης, που στήριξαν ενεργά τη δημιουργία του συνδυασμού και θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του.

Μοίρασε το άρθρο!