Π. Τσακίρης: «Η Ν. Φιλαδέλφεια έδειξε το δρόμο για τη νίκη της 8ης Οκτωβρίου – Προχωράμε για ακόμη περισσότερα ΄΄Ανθρώπων Έργα΄΄»

Π. Τσακίρης: «Η Ν. Φιλαδέλφεια έδειξε το δρόμο για τη νίκη της 8ης Οκτωβρίου – Προχωράμε για ακόμη περισσότερα ΄΄Ανθρώπων Έργα΄΄»
Σε ενθουσιώδες, ζεστό και αισιόδοξο κλίμα νίκης έγινε χθες το βράδυ στην Πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας η ομιλία – συνάντηση με τους πολίτες του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη, εν όψει της τελικής πορείας προς τις εκλογές της επόμενης Κυριακής.
«Η Νέα Φιλαδέλφεια δείχνει το δρόμο για την μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας είναι τεράστια, σας ευχαριστώ όλους που είστε στο πλευρό μας, κάναμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, προχωράμε δυναμικά για να κάνουμε και άλλα Ανθρώπων Έργα», είπε ο κ. Τσακίρης μιλώντας προς τους πολίτες και ζήτησε να στηρίξουν τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία που μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.
«Έχω την χαρά και την τιμή να είναι στο ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι Ζωή Βαλασάκη, Ελένη Κελγιάνογλου και Γιάννης Κεριανάκης και ως υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι οι Βασίλης Βαλσαμάκης, Νίκος Γιαϊλατζόγλου, Μαρία Δημητριάδου, Μαρία Δριγκάκη – Λεπιδά, Νίκος Κωνσταντινίδης, Ελευθερία Μουλαρά, Χρυσούλα Σκουντούρογλου και Βαγγέλης Τσαμπάζογλου. Όλοι τους ικανοί και αξιόλογοι άνθρωποι, τους γνωρίζετε προσωπικά και ξέρετε πολύ καλά ότι με τη συνδρομή τους η Νέα Φιλαδέλφεια θα κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης.
Ο κ. Τσακίρης αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στην περιοχή και επισήμανε ότι την επόμενη πενταετία θα γίνουν ακόμη περισσότερα.
«Ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, γιατί γνωρίζουμε και ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε την επόμενη ημέρα για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι απότοκος που ξεκίνησε το 2019, όταν αναλάβαμε την διοίκηση και προχωρήσαμε σε εσωτερική αναδιοργάνωση του Δήμου, εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, περιστολή των δαπανών, σε εξυγίανση των νομικών προσώπων του Δήμου, στο σχεδιασμό μεγάλων έργων υποδομής, στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων και στην υλοποίησή τους. Κάναμε πολλά εν μέσω των δυσκολιών της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα», σημείωσε ο κ. Τσακίρης.
«Μπορώ να πω ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχομαι με το κεφάλι ψηλά γιατί όσα σχεδιάσαμε με το Τοπικό σας Συμβούλιο, ήταν ζητήματα που προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε στο ακέραιο. Έργα και βασικά ζητήματα υποδομών είναι σε εξέλιξη. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα σε εξέλιξη, είναι η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης. Και είμαστε ικανοποιημένοι διότι πετύχαμε να αλλάξουμε τον αρχικό σχεδιασμό με νέες μελέτες και την εξασφάλιση πόρων, ώστε όλη η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει δίκτυο αποχέτευσης. Επίσης, ανακατασκευάσαμε την όμορφη Πλατεία σας και φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο για το οποίο πετύχαμε να λάβουμε τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις», τόνισε ο κ. Τσακίρης.
Και συνέχισε λέγοντας: «Τι σχεδιάζει η νέα διοίκηση και γιατί ζητάμε την ψήφο σας; Είναι πολλά αυτά που έχουμε σχεδιάσει, κάναμε μελέτες και τις ωριμάσαμε για να μπορούμε να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους. Μπορώ να σας πω ότι και το θέμα του νερού διευθετείται, καθώς η περιοχή θα υδροδοτείται από γεωτρήσεις ψηλά στο Μεσαίο και θα σταματήσει η αλόγιστη χρήση των γεωτρήσεων από τον Γαλλικό ποταμό, που δημιουργεί πρόβλημα. Σχεδιάζουμε επίσης την επανίδρυση των Κοιμητηρίων της Νέας Φιλαδέλφειας, κάναμε τις μελέτες και το 2024 ξεκινάμε την υλοποίησή τους. Επιπλέον, αντικαθιστούμε τους παλιούς λαμπτήρες των φωτιστικών σωμάτων με νέους που εξοικονομούν ενέργεια και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας, καθώς αποδίδουν καλύτερο φωτισμό. Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Συνεργαστήκαμε και πιέσαμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να γίνει ο δρόμος. Η Περιφέρεια μας ακούει και πιέζουμε για να φωτιστεί και ο δρόμος. Φέτος στηρίξαμε τους πολιτιστικούς συλλόγους με τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι πραγματικά αξιόλογος, μας έχετε εκπλήξει όλα τα μέλη με το πάθος και το ζήλο που έχετε για να διατηρείτε ζωντανό και να διαδίδετε τον μοναδικό πολιτισμό σας με το μικρασιατικό στοιχείο. Την παλαιά σας Κοινότητα θα την ανακατασκευάσουμε και θα την κάνουμε ενεργειακά αυτόνομη, το έργο σύντομα ξεκινά. Έτσι, αλλάζουμε, βελτιώνουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια, την κάνουμε πιο όμορφη», τόνισε ο κ. Τσακίρης.
«Την επόμενη πενταετία έχουμε να κάνουμε πολλά. Είναι θέματα που γνωρίζουμε καλά, τα έχουμε μελετήσει και ξέρουμε πώς να τα φέρουμε σε πέρας. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης απευθυνόμενος στους πολίτες και τους κάλεσε να δώσουν στην παράταξη ισχυρή εντολή νίκης στις 8 Οκτωβρίου, ώστε από την επόμενη κιόλας ημέρα να συνεχιστεί το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου για να γίνει ο τόπος ακόμη καλύτερος.
«Ζητάμε να μας στηρίξετε, να μας εμπιστευτείτε. Ξέρουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας, το έχουμε αποδείξει όταν τα προηγούμενα χρόνια παρά τις δυσκολίες πετύχαμε να κάνουμε σημαντικά έργα. Σας ζητώ να συνεχίσουμε την εποικοδομητική πορεία που ξεκινήσαμε το 2019 και το 2028 να μπορούμε με χαρά και ικανοποίηση να πούμε ότι αλλάξαμε τον τόπο μας, τον κάναμε καλύτερο και πιο όμορφο», τόνισε ο κ. Τσακίρης.
Το πρόγραμμα των επόμενων ομιλιών-συναντήσεων με τους πολίτες του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, ενόψει της τελικής ευθείας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχει ως εξής:
• Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, 19.00, Πετρωτό, Πλατεία
• Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, 20.00, Μεσαίο, Πλατεία
• Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, 21.00, Μονόλοφος, Πλατεία
• Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, 20.00, Λητή, Στον αύλειο χώρο της Κοινότητας
• Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023, 20.00, Μελισσοχώρι, Πλατεία
• Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, 20.00, Νεοχωρούδα, Προαύλειος χώρος Πνευματικού Κέντρου
• Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 20.00, Δρυμός, Πλατεία
• Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 20.00 Πεντάλοφος, Πλατεία
• Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023, 20.00 Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

 

Μοίρασε το άρθρο!