Πόση θα είναι η παράταση του σχολικού έτους

Με σκοπό να μειωθεί η οργή του κόσμου για το παρατεταμένο και χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα lockdown και καθώς η κυβέρνηση θέλει να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας στους ανθρώπους του λιανεμπορίου ότι σύντομα θα ανοίξουν τα καταστήματα, ο πρωθυπουργός χθες ζήτησε λίγη ακόμα υπομονή από τους Έλληνες πολίτες χωρίς ωστόσο να μπορεί να τους διαβεβαιώσει ότι το μαρτύριο που περνούν σύντομα θα λάβει τέλος.

Εάν αυτές οι δύο παράμετροι δεν καταστούν εφικτές τότε όλα δείχνουν ότι θα φτάσουμε στο τέλος Μαρτίου ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους για το λιανεμπόριο .

Έχοντας φύγει πλέον από το δίλημμα λιανεμπόριο ή σχολεία – καθώς η κυβέρνηση καίγεται για να ανοίξει τα καταστήματα αφού οι οικονομικοί δείκτες κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικοί είναι- στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν λύσεις προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει το λιανεμπόριο καθώς τα μηνύματα που παίρνουν από τους επαγγελματίες είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. «Θα το σχεδιάσουμε, εφόσον το αποφασίσουμε, με έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες: η οικονομία να επαναλειτουργήσει σταδιακά και όλοι μας να πειθαρχήσουμε στους κανόνες ώστε αυτή να παραμείνει ανοιχτή» είπε ο Πρωθυπουργός.

Σε ότι αφορά την παράταση του σχολικού έτους οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπερβαίνει τον ένα μήνα ενώ τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μειωθούν οι διακοπές του Πάσχα .

Μοίρασε το άρθρο!