Πρώτο φωτογραφικό άλμπουμ από την παρέλαση με τα σχολεία και τους συλλόγους

Με κάθε λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στο Ωραιόκαστρο η επέτειος της Εθνικής παλιγεννεσίας,της 25ης Μαρτίου 1821.

Το πρωί,τελέστηκε η Θεία λειτουργία στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ακολούθησε η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο και ο  Πανηγυρικός της ημέρας εντός της εκκλησίας,και στην συνέχεια στο Ηρώο Ωραιοκάστρου ,πραγματοποήθηκε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο του Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και τους φορείς της πόλης.

Ηρώο Ωραιοκάστρου – Κατάθεση στεφάνων: – Από τη Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης, – Από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, κ Παναγιώτη Σεκέρκα – Από Εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, – Από εκπρόσωπο του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, – Εκ μέρους όλων των Σχολείων Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου καταθέτει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, – Εκ μέρους όλων των Σχολείων Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου καταθέτει το 2 οΛύκειο Ωραιοκάστρου, – Από τα Εκπαιδευτηρία Ανδρεάδη, – Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, – Από την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, – Από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, – Από τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος», – Από τον Εκπολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου « Μακεδνός», – Από τον Μορφωτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου, – Από τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, – Από τον Α.Σ. Ωραιοκάστρου «Sport Club Oraiokastro», – Από τον Α.Σ. Δαναός Ωραιοκάστρου, – Από την Πρότυπη Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου, – Από τον Γυμναστικό Όμιλο Ωραιοκάστρου, – Από την οικογένεια Βασίλη Τομπάζη – Δωρητών του Μνημείου.

Υπεύθυνη, τελετάρχης για την κατάθεση στεφάνων ήταν η Τοπ. Σύμβουλος κα. Νέλλυ Δελλή

Στις 11:30 ακολούθησε παρέλαση ενώπιον της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών επισήμων.

Στην παρέλαση τα τμήματα που παρέλασαν είχαν την εξής σειρά:

– Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Ωραιοκάστρου, – Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Ε.Π.Ω.Φ., 4 – Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, – Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», – Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «Ο Ερωτόκριτος», – Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου « Μακεδνός», – Από τους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., – Από τα εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη, (Α) Νηπιαγωγείο, (Β) Δημοτικό, – 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, – 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνης), – 3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, – 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, – 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, – 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, – 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, – 2 ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, – 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, – 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου- 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου.

Τελετάρχης και υπεύθυνη του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου ήταν η Τοπική Σύμβουλος κα Βάσω Λύσσα.

Τέλος θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον μαέστρο Αχιλλέα Ρούση και τα παιδιά της φιλαρμονικής του δήμου Ωραιοκάστρου, γιατί χωρίς υπερβολή από την καταπληκτική τους παρουσία, απέδειξαν ότι είναι μία από τις καλύτερες μπάντες της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Μοίρασε το άρθρο!