Ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που προηγούνται στις δημοτικές παρατάξεις για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Η μάχη του σταυρού. Ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που προηγούνται στις δημοτικές παρατάξεις για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η σύνθεση του δημουτικού συμβουλίου που θα ξεκινήσει τη θητεία του από την 1η Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται, καθώς ήδη έχει καταμετρηθεί των 84% των σταυρών.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη-Ταχιάος-Υπεύθυνα» θα πάρει 11 έδρες. Μέχρι τώρα προηγούνται ο Βασίλης Γάκης και ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση η Δέσποινα Αηδονά και ο Σωκράτης Δημητριάδης αντίστοιχα.

Αντίστοιχα, από τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος θα έχει επτά έδρες, προηγούνται ο Δρόσος Τσαβλής και ο Γιώργος Αβαρλής. Ακολουθούν με μικρή διαφορά μεταξύ τους η Μαρία Καραγιάννη και η Στεφανία Τανιμανίδου.

Από τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» προηγούναι σε σταυρούς ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και το δυνατό χαρτί του υποψήφιου δημάρχου, Γιώργος Κούδας. Ακολουθούν οι Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Στέλιος Λιακόπουλος και Κώστας Ιακώβου. Ο κ. Ορφανός θα πάρει επτά έδρες.

Επτά έδρες θα έχει και ο συνδυασμός της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί». Από το ψηφοδέλτιο της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται η Ρία Καλφακάκου και η νυν αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου. Ακολουθούν η Μαρία Αγαθαγγελίδου και η Μαρία Πασχαλίδου.

Ακολουθεί ο Σπύρος Βούγιας, ο οποίος καταλαμβάνει τρεις έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Πολύχρωμης Πόλης φάινεται να εκλέγονται ο Ανδρέας Κουράκης και ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Ακολουθεί κατά πόδας ο Γιώργος Δημαρέλος και ο Αναστάσιος Τελίδης.

Τρεις έδρες θα έχει και ο συνδυασμός του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, τις έδρες φαίνεται να καταλαμβάνουν ο Διονύσης Ψωμιάδης και η Άννα Αβραμίδου. Με σαράντα ψήφους διαφορά ακολουθεί ο Ιωάννης Αποστολίδης, κατα κόσμον Φλωρινιώτης.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!