Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της δασκάλας στον μαθητή που αυτοκτόνησε

Οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα στις 3 το απόγευμα στον ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, τον 18χρονο μαθητή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το πρωί, μέσα στο σπίτι του στη Χαλέπα Χανίων. Η είδηση «πάγωσε» την τοπική κοινωνία και προκάλεσε σοκ στη σχολική κοινότητα.

Η καθηγήτρια Μαρία Κλιματσάκη, με ανάρτησή της στο facebook λέει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της μαθητή:

«ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ….ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ!!!

Φως από το Φως πλασμένοι

Αιώνια, οι Άνθρωποι θα ταξιδεύουν στον κύκλο του Φωτός, γιατί μας πρόσφεραν Αγάπη στη Γη, τη χώρα του Πυρός…
(Ρένα Τζωράκη)

Με τούτους τους λιτούς στίχους της ψυχής μου επέλεξα σήμερα,να αποχαιρετήσω τον αγαπημένο μου μαθητή ΔΗΜΗΤΡΗ, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή…..για να ταξιδέψει στη γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ!

Ο ξαφνικός χαμός σου αγόρι μου μας έχει συγκλονίσει όλους!! Ήσουν τόσο ήρεμος, τόσο καλός, τόσο τρυφερός, τόσο αξιαγάπητος…..Το κενό που αφήνεις πίσω σου μεγάλο!!

Όμως εγώ και οι δασκάλοι σου από το 10ο Δημοτικό δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, γιατί σε έχουμε στη μνήμη μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σου και κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας.Το μόνο που ευχόμαστε είναι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια σου και να δουν το φευγιό σου σαν ένα ΤΑΞΙΔΙ…..σε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ κόσμο…σε μια δική σου λύτρωση…..Οι φίλοι και οι συμμαθητές σου, που δίνουν τον δικό τους αγώνα σε λίγες μέρες, μέσα από το θεριό που ακούει στο όνομα ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ΄΄ ας προσπαθήσουν στη μνήμη σου ,να διώξουν το άγχος και τον φόβο, που εσένα σε κατασπάραξε!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής Γης που θα σε σκεπάσει ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου μαθητή ΔΗΜΗΤΡΗ!!»

Πηγή: ekriti.gr

Μοίρασε το άρθρο!