Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητεί συγγνώμη από τον λαό της Βόρειας Κορέας με δάκρυα στα μάτια

 

 Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκλαψε σε δημόσια ομιλία του και αυτό δεν είναι τρολ Αν είστε από τους… άπιστους Θωμάδες που αμφιβάλλουν ότι και οι πιο σκληροί άνθρωποι κάποια στιγμή λυγίζουν, τότε ίσως αναθεωρήσετε μετά από αυτές τις εικόνες, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο ηγέτης που τα διεθνή Μέσα «λατρεύουν να μισούν», ο Κιμ Γιονγκ Ουν, έβαλε τα κλάματα στη διάρκεια ομιλίας του σε στρατιωτική παρέλαση στη Βόρεια Κορέα, με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων κυριαρχίας του Εργατικού Κόμματος. 
Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο Κιμ ζήτησε συγγνώμη για όσες φορές απέτυχε στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών και, κάπου εκεί, έβγαλε τα γυαλιά του και σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια του, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι πρόκειται για σημάδι που δείχνει την πίεση την οποία υφίσταται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, τόσο στο ζήτημα της πανδημίας του κορονοϊού όσο και σε εκείνο της αποπυρηνικοποίησης. 

«Ο λαός μας έχει εναποθέσει την πίστη του σ’ εμένα τόσο ψηλά όσο ο ουρανός και τόσο βαθιά όσο η θάλασσα αλλά έχω αποτύχει στο να ανταποκρίνομαι πάντα ικανοποιητικά και γι’ αυτό λυπάμαι πολύ», δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτηριστικά. «Οι προσπάθειές μου και η ειλικρίνειά μου δεν υπήρξαν αρκετές για να απαλλάξω τους ανθρώπους από τις δυσκολίες τους στη ζωή», συμπλήρωσε. 

Μοίρασε το άρθρο!