Ο Θύμιος και η ανθρωποφαγία των ΜΜΕ

Ο Ευθύμης Μπουγάς 39 χρόνων εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου να ζει φοβισμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη.  Τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα, εξακολουθούν να καλύπτουν το θέμα αναφέροντας κάθε δυνατή λεπτομέρεια της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Ευθύμης Μπουγάς χάθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου από την περιοχή του Πύργου. Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert. Ευτυχώς, βρέθηκε  και οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε σχετικά με τον εκφοβισμό που είχε υποστεί από συγκεκριμένα άτομα και τον ώθησε να εξαφανιστεί.  Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, έδωσε εντολή στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου να βοηθήσει τον Θύμιο σωματικά και ψυχολογικά ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο Θύμιος έχει παραμόρφωση στο προσώπό του μετά από ατύχημα. Είναι θύμα άγριου bullying στην περιοχή του Πύργου.

Δεν βοηθά καθόλου τον ίδιο η υπερέκθεση στα μέσα με ασήμαντες λεπτομέρειες, από τη στιγμή που βρέθηκε.

Ευελπιστούμε να αποκαλυφθούν οι ένοχοι που τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση και η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της.

Παρακολουθούμε το θέμα πάντα με την απαραίτητη διακριτικότητα και δημοσιεύουμε ό,τι είναι χρήσιμο για το καλό του ίδιου και της κοινωνίας μας.

Ελπίζουμε και προτρέπουμε να βρεθεί ΕΝΑΣ γιατρός επιστήμονας που θα αναλάβει την αποκατάσταση της παραμόρφωσής του.

Καλό είναι να μην υποβαθμίζουμε το επάγγελμά μας και να δικαιώνουμε όσους μας αποκαλούν «κοράκια», με μόνο ζητούμενο το καλύτερο πλάνο από ένα παραμορφωμένο πρόσωπο.

Πηγή κεντρικής φωτό: je_men_fous_art
Πηγή: Cityportal

Μοίρασε το άρθρο!