Ο Αχιλλέας Μπέος διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ;

Ο Αχιλλέας Μπέος διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ; Οχι εξωδιοικητικό ή «έχων καλές σχέσεις» με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αλλά με τη βούλα υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη, εργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Κι όμως; Είναι πιθανό. Να το δούμε και επίσημα. Φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε, θα πείτε, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι είναι άλλο να νομίζεις, να πιστεύεις, να καταλαβαίνεις τι παίζεται κι άλλο να στο λέει κατάμουτρα ο άνθρωπος που κάνει τη «δουλειά». Και που θα κληθεί να την κάνει στα προσεχώς, με επίσημο μανδύα.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι ο Μπέος υποστήριξε πως εάν έρθει η ώρα να αναλάβει, να αλλάξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τότε οι αλλαγές που θα κάνει, θα είναι σαρωτικές. Αφήνοντας ξεκάθαρες, πολύ σαφείς αιχμές για τον τρόπο που διοικούν τώρα τον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι που έχει επιλέξει ο Σαββίδης. Με το… βέλος να πηγαίνει ευθέως στην καρέκλα του Μάκη Γκαγκάτση, που έχει το γενικό πρόσταγμα.

Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό ότι ο Μπέος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ανθρώπους στη διοίκησή του που «να ξέρουν πώς να αντισταθούν». Αναφέροντας, ουσιαστικά πως ο ΠΑΟΚ είναι ανοχύρωτος στη «μάχη» με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και επισημαίνει πως με την τρέχουσα μορφή διοίκησης και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και τα οποία θεωρεί μη ικανά να ανταποκριθούν, δεν μπορεί να κάνει δουλειά. Προαναγγέλλοντας πως όταν ο ίδιος αναλάβει «κάποιοι θα μείνουν στο περιθώριο».

Διαβάστε τι είπε χαρακτηριστικά ο Μπέος για τον Σαββίδη, την απουσία του, αλλά και το… ξήλωμα που θα γίνει σε διοικητικά στελέχη που τώρα είναι στον αφρό, εάν ο ίδιος αναλάβει: «Είναι άδικο, έχουν πεταχτεί εκατομμύρια. Και κατά τη διάρκεια της απουσίας της οικογένειας Σαββίδη να λειτουργεί η ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Χρειάζονται συνεργάτες οι οποίοι να ξέρουν πώς να αντισταθούν. Όταν θα υπάρξει η κατάλληλη ομάδα για να τρέξει τον σύλλογο κάποιοι θα μείνουν στο περιθώριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ «METROPOLIS»

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΒΙΚΑ: «Δεν υπάρχει τίποτε. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, και από άλλες ομάδες τις οποίες δεν επιτρέπεται να τις πω. Οι άλλες δυο ομάδες ήταν μέσω μάνατζερ. Εγώ το έχω δηλώσει επίσημα, πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ γιατί είμαι και φίλος της ομάδας. Είναι 21 χρονών, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Παραμένει στον Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και στην συνέχεια βλέπουμε. Δεν τον έχει καπαρώσει ο ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, γίνονται συζητήσεις».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΟ: «Αυτός δεν είναι ο ιδιοκτήτης. Έρχεται ως εκπρόσωπος αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση φυσικά. Ναι μεν έχει γίνει προσύμφωνο αλλά τα συμβόλαια θα υπογραφούν 25 Ιανουαρίου. Εγώ το πρώτο που ζήτησα είναι να υπάρξει ένας μεγάλος έλεγχος για να έχουμε νομιμότητα και να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο Μπουρντίσο, ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλο όνομα και έρχεται ως εκπρόσωπος για να αναλάβει το τμήμα υποδομών διαμεσολαβητής ήταν ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος έχει γραφείο μάνατζερ».

«Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στην συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου σαν Δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί, για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, Είναι όνειρο μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Σαν επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

«ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΩ»

«Ο Ολυμπιακός την φετινή χρονιά δεν είναι ο περυσινός Ολυμπιακός, δεν έχει την δυναμική που είχε. Ο ΠΑΟΚ όμως του Βόλου και της ΑΕΛ δεν μπορεί κάτι παραπάνω. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Λάρισα, τον Ατρόμητο και δυσκολεύεται με τον Βόλο, δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει η ομάδα. Ο Βόλος έχει 2.450.000 μπάτζετ και μόνο ο Τσόλακ κάνει 3.000.000. Δεν παίζανε κιόλας στον Βόλο τρεις βασικοί. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να έχει ελλείψεις σε αυτά τα ματς. Το αποτέλεσμα της Τετάρτης είναι καθαρά θέμα γοήτρου. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ουσία, να κερδίσω το τρόπαιο, να διακριθώ.

«Όταν είχα πάει στον Πανιώνιο το 2001 περίμενα, αξιολόγησα και τα άλλαξα όλα, δεν υπήρχε τίποτα. Οι αρρωστημένες καταστάσεις δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Κάποιοι λειτουργούν έτσι, δεν τον λέω για τον ΠΑΟΚ αυτό. Είναι θεού δώρου να έχεις έναν μεγάλο χρηματοδότη και κάποια από τα στελέχη σου να κάνουν… πλάκα. Είναι άδικο, έχουν πεταχτεί εκατομμύρια. Και κατά της απουσίας της οικογένειας Σαββίδη να λειτουργεί η ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Χρειάζονται συνεργάτες οι οποίοι να ξέρουν πως να αντισταθούν. Όταν θα υπάρξει η κατάλληλη ομάδα για να τρέξει τον σύλλογο κάποιοι θα μείνουν στο περιθώριο. Έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τον σύλλογο, εύχομαι να επιστρέψει στις επιτυχίες στον ΠΑΟΚ αλλά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις».

Μοίρασε το άρθρο!