Οφείλουν στους ψηφοφόρους που τους στήριξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ότι για μια καρέκλα, δεν θα πρέπει να τους προδώσουν

Συνάντηση είχαν οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», όπου και έγινε συζήτηση για την εκλογή του νέου επικεφαλής, και την στάση που θα κρατήσουν οι εκλεγμένοι, απέναντι στην νέα διοίκηση. Εμείς απλά να θυμίσουμε, τι έλεγε την επόμενη μέρα των εκλογών ο τότε επικεφαλής της παράταξης τους, Γ.Παπακωνσταντίνου, για τον νέο δήμαρχο: «Επέλεξαν τις άνωθεν κομματικές και μη κατευθύνσεις. Υπερψήφισαν έναν συνδυασμό χωρίς πρόγραμμα και έναν υποψήφιο δήμαρχο χωρίς γνώση των θεμάτων του δήμου. Δυστυχώς οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μας, η πλειοψηφία, έκαναν τις χειρότερες δυνατές επιλογές. Είχαμε τονίσει ότι σε αυτές τις εκλογές κρίνονται, πρώτα οι ψηφοφόροι για τις επιλογές τους και μετά οι υποψήφιοι. Δυστυχώς για άλλη μια φορά νίκησε το παρασκήνιο. Δεν φτιάξαμε μια παράταξη για να κάνουμε τους εαυτούς μας δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους. Δεν κατεβήκαμε και δεν κατεβαίνουμε για να καταγράφουμε δυνάμεις ενός στείρου κομματικού ποσοστού. Δεν κατεβήκαμε γιατί είμαστε αποτυχημένοι πολιτευτές, που έπρεπε να μας τοποθετήσει με το ζόρι κάπου ο κομματικός μηχανισμός. Επειδή έρχονται εκλογές θα πρέπει να θυμόμαστε κάποια ονόματα, τα οποία δεν πρέπει να ξεχάσουμε, όπως Αναστασιάδης, Βορίδης, Βράνος».

Εδώ θα συμπληρώσουμε, ότι δεν ήταν μόνο αυτοί που ενεπλάκησαν στις δημοτικές εκλογές του δήμου Ωραιοκάστρου. Υπήρχαν και άλλα κομματικά στελέχη, και σύντομα από πληροφορίες που έχουμε, θα δούμε την σύζυγο του κ.Βράνου, γενική γραμματέα του δήμου.

Με πια λοιπόν λογική είναι δυνατόν να συνεργαστούν, με έναν αποτυχημένο πολιτευτή, που ο κομματικός μηχανισμός τον τοποθέτησε δήμαρχο Ωραιοκάστρου; Πως θα συνεργαστούν με μια διοίκηση που δεν είχε καν πρόγραμμα, και με έναν δήμαρχο που είναι χωρίς καμία γνώση των θεμάτων του δήμου; Θα τους κάνουν οι ίδιοι σεμινάρια;

Ερωτήσεις που χρίζουν απαντήσεις. Εξάλλου το μήνυμα της παράταξης τους ήταν ξεκάθαρο: Δεν φτιάξαμε μια παράταξη για να κάνουμε τους εαυτούς μας δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους. Οφείλουν λοιπόν στους ψηφοφόρους που τους στήριξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ότι για μια καρέκλα, δεν θα πρέπει να τους προδώσουν.

Μοίρασε το άρθρο!