Οι προεκλογικές «ανοησίες» του Π.Τσακίρη κατέρρευσαν

Πριν από τις δημοτικές εκλογές ο Π.Τσακίρης είπε πολλά ψέματα για την προηγούμενη διοίκηση, σήμερα όμως που θα έπρεπε επιτέλους να πει την αλήθεια στους πολίτες, πάλι φοβάται. Φοβάται γιατί έτσι θα παραδεχτεί ότι μας έλεγε πολλές «ανοησίες» για το μηδενικό έργο του Α.Γαβότση, γι αυτό και χωρίς ίχνος ντροπής δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου για την κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου, σύγχρονων προδιαγραφών όπως παραδέχεται ο ίδιος, του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου. 

Ας αφήσει, λοιπόν, τα προεκλογικά ψέματα και ας αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τη μετεκλογική αλήθεια. Στις αλήθειες θα είμαστε κοντά, στα ψέματα απέναντι, και επειδή από την πρώτη στιγμή της θητείας του βλέπουμε ότι ψεύδεται σχεδόν σε κάθε πρόταση του, εμείς θα είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. 

Και επειδή η αλήθεια είναι μόνο μία και συγκεκριμένη, ας δούμε το μηδενικό έργο της προηγούμενης διοίκησης, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια αυτά τα έργα θα τα παρουσιάζει σαν δικά του. Ίσως και γι αυτό η πλειοψηφία  των αντιδημάρχων, των προέδρων, των συμβούλων, των τελεταρχών, προέρχονται από την προηγούμενη ανίκανη διοίκηση, κατά τα λεγόμενα του.

Αυτό είναι το δελτίο τύπου της προηγούμενης διοίκησης:

 «Ξεκινά η κατασκευή του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου μετά και τη σχετική υπογραφή σύμβασης μεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου και της αναδόχου εταιρείας «ΑΡΗΣ Κ.  Α.Τ.Ε.«, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου για την κάλυψη των αναγκών σε σχολικές υποδομές στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου και ζήτησε την ολοκλήρωση του έργου, στις προβλεπόμενες προθεσμίες, ώστε να παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χρήση».

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΚΕΤΑ 1

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟ

Και αυτό είναι το δελτίου τύπου του αθεόφοβου Π.Τσακίρη:

Μέσα στον επόμενο μήνα αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή ενός νέου σχολικού κτιρίου σύγχρονων προδιαγραφών στον δήμο Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για το διδακτήριο που θα φιλοξενήσει το 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης υπέγραψε τη σύμβαση ανάθεσης του έργου στην τεχνική εταιρεία που έπειτα από σχετική διαγωνιστική διαδικασία ανέλαβε την κατασκευή του.

Το έργο της κατασκευής του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου είναι προϋπολογισμού 3.070.000 ευρώ κι έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020».

«Τα ευαίσθητα ζητήματα της σχολικής στέγης βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Στις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών απαντούμε με έργα και παρεμβάσεις, που ως στόχο έχουν τη διαμόρφωση σύγχρονων και ελκυστικών σχολείων, τα οποία θα ανταποκρίνονται στους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει στον τομέα της εκπαίδευσης», υπογράμμισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Εδώ το παιδί θαύμα, προτού καν να έχει γίνει κανένα δημοτικό συμβούλιο, πλην εκείνου της εκλογής της νέας προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, υπογράφει την σύμβαση, και ως εκ θαύματος ένα έργο του Αστέριου Γαβότση, μετατρέπεται σε δικό του. Και τέτοια θαύματα να είστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά.

Υ.Γ.Μια ευγενική υπενθύμιση: Η γέφυρα της Ν.Φιλαδέλφειας κατασκευάστηκε. Δεν χρειάζεται να την κατασκευάσετε ξανά.

Μοίρασε το άρθρο!