Οι αντιφάσεις που είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο

Πολλές οι αντιφάσεις που είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο. Από την μια βλέπουμε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, την Λία Δρόσου, που πολλοί αμφισβήτησαν στην αρχή, λόγω του νεαρού της ηλικίας αλλά και της απειρίας, γιατί μια τέτοια θέση θέλει πράγματι πολλά κότσια για να αντεπεξέλθει κάποιος, να διαπιστώνουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που την χαρακτηρίζει η ευγένεια, να αποκτάει σιγά σιγά τις γνώσεις εκείνες που απαιτούνται ώστε να θέτει τους βασικούς κανόνες για την ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, και γενικά να είναι η ευχάριστη έκπληξη από την νέα διοίκηση. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν, και δεν είναι τυχαίο τα καλά λόγια που ακούγονται από τους πολίτες, για την ίδια αλλά και για την αντιδήμαρχο καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Από την άλλη μείναμε έκπληκτοι, από την θρασύτητα που είδαμε από την πρόεδρο του τοπικού Ωραιοκάστρου Μαρία Αραμπατζίδου, νεαρή και αυτή σε ηλικία, απέναντι σε ένα τοπικό site, για την κριτική που της ασκήθηκε, όσον αφορά τις ενέργειες της μέσα στα τοπικά συμβούλια. Πράγματι ο τρόπος που απευθύνθηκε στην διαχειρίστρια του, ήταν πέρα για πέρα αγενής, αφήνοντας μας όλους άναυδους για την συμπεριφορά της. 

Τέλος, γιατί θα επανέλθουμε για όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, θα θέλαμε να ρωτήσουμε το γραφείο τύπου της διοίκησης, εν τέλει η σημείωση που αναφέρθηκε στο δελτίο, ότι όλοι οι χορηγοί επικοινωνίας θα πρέπει κατά την εορταστική περίοδο να έχουν αναρτημένη σε εμφανές σημείο στην αρχική σελίδα, την αφίσα της σημερινής διοργάνωσης, κάτι που εμείς σαν RealOraiokastro.gr, το τηρήσαμε από την αρχή, όχι επειδή μας έγινε η συγκεκριμένη αναφορά, αλλά σαν ένα τοπικό εορταστικό γεγονός για μικρούς και μεγάλους, που αφορά όλη την τοπική κοινωνία, αφορούσε όλους; Γιατί εμείς διαπιστώσαμε όλο αυτό το διάστημα, ότι ένα συγκεκριμένο site, το οποίο μάλιστα είναι και φιλικά προσκείμενο στην διοίκηση, μόλις σήμερα διαφήμισε την εκδήλωση. Αυτό λοιπόν εμείς, το θεωρούμε υποκρισία.

Μοίρασε το άρθρο!