Ογκολογικό Νοσοκομείο: Ο Τσακίρης παράτησε τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο

Υπάρχει μνήμη και οι πολίτες αντιλαμβάνονται το ψέμα. Μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι πολλούς για πολύ καιρό.  Και αλήθεια, αναρωτιώμαστε  πόσα ψέματα ακόμα πρέπει να ειπωθούν, για να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό τους. 
Ας προσγειωθούμε όμως στην πραγματικότητα. Τόσα έργα που έχουμε δει να γίνονται τα δύο τελευταία χρόνια στον Δήμο Ωραιοκάστρου, πάντα δια χειρός Τσακίρη, πραγματικά δεν έχουν γίνει ούτε στη Ελβετία’. Φτάνει δήμαρχε μας. Τέτοια ανάπτυξη δεν την αντέχουμε. Τόσες αναρτήσεις, τόσα δελτία τύπου, για δήθεν έργα, πράγματι δεν νομίζουμε να υπάρχει σε άλλον δήμο.. Κοιμάται και ονειρεύεται ένα έργο. Την άλλη μέρα όχι βέβαια και πολύ πρωί, γιατί από ότι γνωρίζουμε πριν τις 11.30, δεν βρίσκεται στο δημαρχείο, βγαίνει και το ανάλογο δελτίο, για το έργο που ονειρεύτηκε.
Η κατασκευή λοιπόν ενός νέου, μεγάλου, Ογκολογικού Νοσοκομείου, που θα ανεγερθεί στα βορειοδυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος, το πιθανότερο είναι, ότι η περιοχή που πριν λίγους μήνες εξεταζόταν, η Λητή της Δ.Ε. Μυγδονίας, πλέον «βγαίνει από το κάδρο»,και παρά τις πιέσεις να κουκουλωθεί το θέμα, τα γεγονότα είναι καταιγιστικά, με τους υπόλοιπους ,,ενδιαφερόμενους,, δημάρχους να κινητοποιούνται προς αυτή τη κατεύθυνση, με πρωτοστάτη τον δήμαρχο ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, Παύλο Δερμουτζίδη, την στιγμή που ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου παράτησε τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο.
Να θυμίσουμε βέβαια ότι τέτοιες δεσμεύσεις υπήρξαν και στον τότε Δήμο Μυγδονίας επί δημαρχίας Γαβότση για Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και ΔΕΘ, και στην διοίκηση του στον Δήμο Ωραιοκάστρου,  για Αμερικανική Γεωργική Σχολή. ΑΝ ΤΏΡΑ ΕΣΕΊΣ ΤΑ ΕΊΔΑΤΕ, ΆΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Μοίρασε το άρθρο!