ΞΥΠΝΗΣΤΕ-Η αγορά του Ωραιοκάστρου χαροπαλεύει και εσείς μιλάτε για διαφημίσεις

”Γονείς με καρότσια- πεζούς και ποδηλάτες- παιδιά που θα παίζουν ανέμελα- θέλουμε να βελτιώσουμε- να μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους- ο σχεδιασμός γίνεται βήμα βήμα καταγράφοντας τις ανάγκες των καταστηματαρχών- πόλο έλξης για όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον”, το βαρύγδουπο σχέδιο της διοίκησης για την αγορά του Ωραιοκάστρου. 

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες, το δελτίο τύπου, της διοίκησης Τσακίρη. Τώρα επανέρχεται, ανακοινώνοντας
ότι διαθέτει θέσεις διαφήμισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, στα Γήπεδα
Τένις και στο Γήπεδο 5Χ5 του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου, και μάλιστα κοστολογημένα. Οι ιδέες λοιπόν πέφτουν βροχή, και κάθε τόσο και μία καινούρια, αλλά η αγορά του Ωραιοκάστρου…”χάσκει χρεωκοπία” που θα έλεγε και ο Καρυωτάκης. Ιδέες, ιδέες και μεγαλόπνοα σχέδια, που τελικά απλά θα είναι χαμένα χρόνια. Η προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης, με το φιλόδοξο project των open malls,  έχει ”πεταχτεί” στους κάδους ανακύκλωσης. 

Δυστυχώς η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη, ή ζει σε μια άλλη διάσταση του χρόνου, ή βρίσκεται ακόμα σε χειμερία νάρκη. Δεν βλέπουν την απουσία ρευστότητας, την μείωση του τζίρου, πάνω από 70%, δεν βλέπουν την έντονη ανησυχία για το «αύριο», που όλα αυτά συνθέτουν την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά; Δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι αν η δημοτική αρχή, δεν στηρίξει εδώ και τώρα, ουσιαστικά και με πράξεις, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τότε πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με δεκάδες λουκέτα και πολλούς ανέργους;

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Με τα δελτία τύπου που παράγεται σε μεγάλη ποσότητα, δεν σώνεται η αγορά του Ωραιοκάστρου, αλλά και των γύρω περιοχών του δήμου Ωραιοκάστρου. Εδώ και ένα χρόνο, μας βομβαρδίζεται με δεκάδες δελτία τύπου, χωρίς να έχετε σηκώσει μια πέτρα, από το ένα μέρος, να την πάτε σε άλλο. Για έργα βέβαια δεν μιλάμε. Θα περάσει η τετραετία, και το μόνο έργο που θα έχετε να προβάλετε στον απολογισμό σας, θα είναι τα δελτία τύπου.

Μοίρασε το άρθρο!