Ξεσπά η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δυο χρόνια από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν κανένα στοιχείο, που θα τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δολοφόνων και την σύλληψή τους.

Ήταν μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021, όταν εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του και λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η γυναίκα του Στάθα Αλεξανδροπούλου είναι βέβαιη ότι το κίνητρο της δολοφονίας του σχετίζεται με το επάγγελμά του και τα αιχμηρά ρεπορτάζ του. Όπως δήλωσε μάλιστα στον ΑΝΤ1: «Όσοι τον παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρουν ότι, ο λόγος και η πένα του ήταν αιχμηρή. Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

Και ξεκαθάρισε ότι θέλει οι εκτελεστές να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη και να πληρώσουν.

Ο δε υπουργός… Ανασφάλειας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι δεν έχουν κανένα στοιχείο:

«Η αστυνομία οφείλει να κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ. Έχω μιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα δημόσια. Δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης».

Μοίρασε το άρθρο!