Ξέχασε τον 5χρονο γιο της για ώρες στο αυτοκίνητο και πέθανε από την ζέστη

Μία ασύλληπτη τραγωδία με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι εκτυλίχθηκε στο Τέξας, στις ΗΠΑ. Το παιδάκι πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο, αφού η μητέρα του τον ξέχασε για περίπου 3 ώρες.

Η μητέρα είχε πάει με τον 5χρονο γιο της για ψώνια, καθώς έχει να οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της. Επιστρέφοντας, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στο σπίτι. Ωστόσο, φέρεται να μην κατάλαβε πως μέσα στο αυτοκίνητο είχε αφήσει το μικρότερο παιδί της.

Μετά από περίπου δύο με τρεις ώρες, παρατήρησε ότι ο 5χρονος γιος της δεν ήταν μαζί της στο σπίτι. Και στιγμές αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί… Η μητέρα βρήκε το παιδί της νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, όπως η ίδια δήλωσε στην αστυνομία του Τέξας.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 5χρονος γιος της ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη του και να βγει από το αυτοκίνητο, κάτι που υπέθεσε ότι θα κάνει. Ο σερίφης του Τέξας πρόσθεσε πάντως ότι το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο και μπορεί το αγόρι να μην ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη και να βγει από το αμάξι κάτι που μπορεί να οδήγησε και στην τραγωδία.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η μητέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με δίωξη για τον θάνατο του παιδιού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει πάνω από τους 115 βαθμούς, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι μόλις 70 βαθμοί, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Επίσης, από το 1998, 912 παιδιά έχουν βρει τραγικό θάνατο και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις ξεχάστηκαν από κάποιον γονέα ή φροντιστή.

Μοίρασε το άρθρο!