ΝΤΡΟΠΗ κ.Τσακίρη, ΝΤΡΟΠΗ κ.Χατζηαντωνίου, ΝΤΡΟΠΗ κ.Ζιακούλη

Είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Παντελής Τσακίρης, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί και να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο, από τα έργα της προηγούμενης διοίκησης, χωρίς καν να κάνει την παραμικρή, έστω ελάχιστη αναφορά σε αυτήν, αποδεικνύοντας  και στους πιο δύσπιστους, ότι η πολιτική μικροψυχία έχει υπερκεράσει τον πολιτικό πολιτισμό. Ακόμη μία λοιπόν χρηματοδότηση των 375.000 ευρώ, που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη διοίκηση  για επισκευές και συντηρήσεις, σε σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και στις τρεις δημοτικές του ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου, μέσα από το πρόγραμμα του ”ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ”,, έρχεται για μια ακόμα φορά, ο Παντελής Τσακίρης  να τα οικιοποιηθεί, χωρίς καν να έχει βάλει το δακτυλάκι του, και φυσικά ούτε λόγος για το ότι στο συγκεκριμένο έργο την χρηματοδότηση της μελέτης και την δημοπράτηση την πέτυχε η προηγούμενη Διοίκηση.

Και καλά ο δήμαρχος που ο όρος πολιτικός πολιτισμός είναι άγνωστος όρος σε αυτόν. Οι κύριοι Χατζηαντωνίου, Ζιακούλης και Κοίτσίδης, από τα βασικά στελέχη της διοίκησης Γαβότση, και τώρα αφού εξαγνίστηκαν  στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, είναι πλέον βασικά στελέχη της διοίκησης Τσακίρη, ούτε κουβέντα; Έχουν ξεχάσει πια παράταξη τους ανέδειξε; Έχουν ξεχάσει τους υποψηφίους της παράταξης τους, που και αυτοί βάλανε ένα λιθαράκι, για να κορδώνονται τώρα από την καρέκλα του αντιδημάρχου, του προέδρου και του ειδικού συμβούλου; Δυστυχώς πολλά ξεχάσαν, γι αυτό είχαν όχι μόνο την κατακραυγή του 95% της παράταξης τους, αλλά και την καθολική αποστροφή των μελών στο πρόσωπο τους. 

Εμείς πάντως έχουμε την απορία για το πότε θα ”εγκαινιάσουν” ένα δικό τους έργο. Αλλά από ότι φαίνεται, δεν έχουν ούτε την γνώση, ούτε την ικανότητα, αλλά κυρίως ούτε και την διάθεση, να δημιουργήσουν ένα δικό τους έργο στον δήμο μας. Η τετραετία από ότι φαίνεται θα περάσει με έργα του Γαβότση, θυμάστε εκείνου του δημάρχου, που ηγούνταν εκείνης της ”ανίκανης” διοίκησης, σύμφωνα πάντα με τις προεκλογικές ανοησίες του σημερινού δημάρχου.

Τα σχολεία πού θα εκτελεστούν οι παρεμβάσεις με την χρηματοδότηση των 375.000 ευρώ, που είχε εξασφαλίσει η διοίκηση Γαβότση, είναι τα εξής:

 1. Αντικατάσταση παλαιών εξωτερικών κουφωμάτων στο νηπιαγωγείο Δρυμού, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, στο 2ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνη), στο δημοτικό σχολείο Λητής, στο 1ο λύκειο Ωραιοκάστρου και στο λύκειο Καλλιθέας.

 2. Αντικατάσταση ή συντήρηση εσωτερικών κουφωμάτων στο δημοτικό σχολείο Δρυμού και στο γυμνάσιο Νεοχωρούδας – Πενταλόφου (Καλλιθέας).

 3. Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με κουφώματα πυρασφάλειας στον χώρο λεβητοστασίου του δημοτικού σχολείου Δρυμού.

 4. Τοποθέτηση τοιχοπετασμάτων από γυψοσανίδα στο 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου.

 5. Αποκατάσταση φθαρμένων επιχρισμάτων με τον ανάλογο χρωματισμό τους στο δημοτικό σχολείο Φιλαδέλφειας και στο γυμνάσιο Νεοχωρούδας – Πενταλόφου (Καλλιθέας).

 6. Εργασίες θερμομόνωσης – ηχομόνωσης στην οροφή του γυμναστηρίου του γυμνασίου – λυκείου Δρυμού.

 7. Επισκευή στέγης, στεγανοποίηση και θερμομόνωση δωμάτων στο 1ο λύκειο Ωραιοκάστρου.

 8. Διαμορφώσεις στους αύλειους χώρους του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου, του δημοτικού σχολείου Δρυμού, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού της Φιλαδέλφειας, του 2ου γυμνασίου Ωραιοκάστρου και του γυμνασίου Νεοχωρούδας – Πενταλόφου (Καλλιθέας).

 9. Τοποθέτηση ανυψωτικής πλατφόρμας για αμαξίδιο στο 1ο νηπιαγωγείο Λητής.

 10. Τοποθέτηση αλεξικέραυνου στο δημοτικό σχολείο Δρυμού.

 11. Αντικατάσταση λεβήτων στο νηπιαγωγείο Δρυμού, στο δημοτικό σχολείο Λητής, στο δημοτικό σχολείο Νεοχωρούδας και στο δημοτικό σχολείο Πενταλόφου.

 12. Αναβάθμιση των WC στο 2ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνη).

Μοίρασε το άρθρο!