Να βρεθεί λύση για την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ζητάει ο Α.Γαβότσης

17554254_432446447092309_5989130940683763976_n

Η εξεύρεση λύσης για την αξιοποίηση πρώην στρατοπέδων το θέμα της συνάντησης του δημάρχου Αστέριου Γαβότση με στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον διευθυντή της υπηρεσίας αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας ενόπλων δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) Γεώργιο Ζησιμάτο και τον υποστράτηγο του ταμείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Κονδύλη είχε το πρωί στο γραφείο του στο δημαρχείο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης για την αξιοποίηση των τριών στρατοπέδων στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας στα πλαίσια του ΦΕΚ για την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων. «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τους κ.κ. Ζησιμάτο και Κονδύλη αναφορικά με το θέμα της αξιοποίησης τους. Μάλιστα συνοδευόμενοι από στελέχη του Υπουργείου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου επισκεφθήκαμε τους χώρους των πρώην στρατοπέδων προκειμένου να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα της αξιοποίησής τους δεν είναι σημερινό. «Ως διοίκηση και βάσει των συμφωνηθέντων από το 2003 πιέσαμε για την εξεύρεση λύσης επ’ ωφελεία του δήμου αλλά και του στρατού», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.

Μοίρασε το άρθρο!