Μπαίνουν καινούργια διόδια στην Εγνατία Οδό – Γνωστοποιήθηκαν οι τιμές τους (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Νέα διόδια μπαίνουν σε λειτουργία στην Εγνατία οδό, ενώ αλλάζουν οι τιμές σε δύο σταθμούς.

Εγκαινιάζεται η λειτουργία του νέου πλευρικού σταθμού διοδίων Καβάλας, το προσεχές καλοκαίρι, ενώ επαναπροσδιορίζονται οι τιμές στους σταθμούς Μουσθένης και Ιασμού.

Ενώ επίσης θα λειτουργήσουν, σε μικρό χρονικό διάστημα, και οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Καβάλας (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) και Αγίου Ανδρέα (Έξοδος-Δυτ. Κλάδος).

Η είσπραξη τελών διοδίων στον σταθμό διοδίων Καβάλας και τους πλευρικού σταθμούς διοδίων (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, ενώ στον πλευρικό σταθμό Αγίου Ανδρέα στις 30 Ιουλίου του 2022. 

Τα προσεχή εγκαίνια των σταθμών γνωστοποιήθηκαν μέσω Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Ακολουθούν οι τιμές των διοδίων ανά κατηγορία οχήματος και ανά σταθμό:

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό - Οι τιμές τους

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων Καβάλας επηρεάζει και τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων Μουσθένης και Ιάσμου, με αποτέλεσμα να επανακαθορίζονται οι χρεώσεις τους.

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό - Οι τιμές τους

Σημειώνεται ότι η Εγνατία Οδός προσφέρερει τα εκπτωτικά προγράμματα (μέσω πομπδέκτη) Smart και Citizen, με τους συνδρομητές να επωφελούνται από κλιμακωτή έκπτωση επί της τιμής του τέλους διοδίου ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούν σε μηνιαία βάση στους σταθμούς διοδίων της Εγνατία Οδός Α.Ε.

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό - Οι τιμές τους

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό - Οι τιμές τους

Μοίρασε το άρθρο!